Na prošlotjednom Wizard World Comic Conu koji se nedavno održao u Nashvilleu je otkrivena neugodna istina za sve ljubitelje igara na temu Batmana, točnije serijala Batman Arkham.

Iako je i ranije ekipa Rocksteadya javno obznanila kako se nakon Batmana: Arkham Knight miče od serijala, fanovi su očekivali da će Warner Bros. predati razvojnu palicu nekom drugom timu u ruke.

Na ranije spomenutom okupljanju je Kevin Conroy, čovjek koji je posudio glas glavnom superjunaku, otkrio kako u Warner Brosu. ne postoji interes za daljnjim nastavkom serijala, niti na njemu rade. Kako sam kaže, doslovno su na njemu zaradili milijune dolara i njihova pasivnost zvuči nevjerojatno, no činjenica jest da ne postoje planovi za novi nastavak.

Valja spomenuti da kruže glasine kako Rocksteday radi na novoj igri na temu junaka iz svijeta DC-a, te da WB Montreal povezuju s novim Batmanom u kojem će stariji Bruce Wayne biti mentor sinu Damianu koji će postati novi borac protiv kriminala, no sve ovo uzmite s velikom dozom rezerve.