Najpoznatiji Fortnite Twitch streamer na svijetu Ninja, manje poznat po svom pravom imenu Tyler Blevins, bit će prvi profesionalni gamer koji će krasiti naslovnicu časopisa ESPN The Magazine.

Iako ova čast inače pripada profesionalnim sportašima, Ninja će ovim potezom svakako ući u povijest. Njegovu reakciju možete vidjeti u službenog tweetu s njegovog službenog profila:

Ovaj megapopularni gamer je postao sinonim za Fortnite otkad je igra postigla planetaran uspjeh, a zajedno s popularnošću igre rasla je i njegova popularnost, tj- njegovog kanala na Twitchu. Njegova vještina, energija i prijateljska nastrojenost učinila ga je jednim od najpoznatijih imena u gaming zajednici, a njegova suradnja s poznatim osobama poput Drakea, Marshmella i Travisa Scotta zacementirala je njegovu uzlaznu karijernu putanju, učinivši ga vidljivim ljudima van gaminga.

S gotovo 10 milijuna pratitelja i prosjekom od 50 tisuća ljudi koji prate svaki njegov stream, Ninja je trenutno najpopularnija osoba na tom servisu. Ne čudi činjenica kako se ESPN odlučio na ovakav potez, ponovno izazvavši raspravu jesu li esportovi uistinu sportovi.