Za vrijeme Microsoftove prezentacije na sajmu E3 službeno je najavljena posebna verzija spoja akcijske igre i RPG-a Platinum Gamesa, NieR: Automata. Izdavač Square Enix ju je nazvao Become as Gods Edition, a ona uključuje osnovnu igru, ekspanziju 3C3C1D119440927, četiri dizajna za pratioce Pod i Machine Mask Accessory.

Igra je najprije bila ekskluzivno izašla za PS4, zatim je Square Enix mjesec dana nakon te verzije izbacio PC port koji je bio problematičan, ali kojeg su sredili modderi i sada je nešto manje od godine i pol od izlaska mogu zaigrati oni koji igraju na Xboxu One. NieR: Automata je pokupila odlične ocjene i prodala se u više od 3 milijuna primjeraka, pa nove igrače čeka prava poslastica.

U igri pratite androide 2B, 9S i A2 i njihove pokušaje prisvajanja svijeta nakon što su ih tvorci, ljudi, poslali da se bore protiv strojeva koji su ga okupirali. Rat između androida i strojeva nikako ne jenjava, a na vama je da otkrijete dugo skrivene tajne ovog svijeta.

Spomenutu verziju za Xbox One možete pronaći u digitalnom obliku na Microsoftovim stranicama, dok ćete sve ostale informacije o tom lijepom svijetu pronaći na službenim stranicama. PC verziju ćete pronaći na Steamu, dok se ona za PS4 nalazi na PSN-u.