Jedna od najboljih igara koja je izašla prošle godine bila je akcijska igra Platinum Gamesa, NieR: Automata. Najprije su je mogli zaigrati igrači na PlayStationu 4, zatim je nakon mjesec dana stigla na PC, da bi u lipnju ove godine vlasnici Xboxa One mogli vidjeti što su propustili.

Sinoć je njen tvorac, Yoko Taro, na zahtjev izdavača Square Enixa s igračima podijelio svoje misli o najavi nove verzije igre:

NieR Automata: Game of the YoRHa Edition izaći će nešto više od dvije godine nakon što je original postao dostupan, a uključivat će sve sadržaje koji su naknadno izašli. Osim osnove igre to uključuje 3C3C1D119440927 DLC i osam kozmetičkih dodataka. Oni koji novu verziju igre kupe na PlayStation 4 dobit će novu temu, 15 avatara i nove izglede za svoje Pod-ove, dok će igrači na Steamu dobiti dvije slike i poseban Valve Accessory.

Nova verzija kreće u prodaju 26. veljače iduće godine i prodavat će se po cijeni od 40 eura na obje najavljene platforme. NieR: Automata se je od izlaska premašila 3,5 milijuna prodanih primjeraka, a izdavanje cjelovitog paketa će sigurno privući nove igrače i omogućiti im da se upoznaju s androidima 2B, 9S i A2. Ako se prije toga želite informirati o tome što igra donosi, zaputite se ovdje.