Budući da je ubijanje čudovišta iznimno težak i stresan posao, valjalo bi zaposliti profesionalca za te stvari. Upravo tome služe witcheri, a jedan Witcher konkretno obilježio je gaming i fantasy fikciju. Naravno, radi se o witcheru imena Geralt of Rivia kojeg će tumačiti Henry Cavill koji se proslavio ulogom Supermana u DC filmskom univerzumu.

Danas je poseban dan za fanove Netflixovih serija i serijala The Witcher jer smo napokon dobili prvi pogled kako će gospodin Cavill utjeloviti lika Geralta. U nastavku pogledajte originalnu objavu koju je Netflix objavio putem svojeg službenog  profila na Twitteru.

Seriju će biti utemeljena na knjigama originalnog autora Andrzeja Sapkowskog, a adaptaciju je napisala Lauren Schmidt Hissrich (Marvel’s DaredevilUmbrella Academy). Snimanje serije započinje ovog studenog u Mađarskoj.

Ovo je svakako mlađi prikaz Geralta i želimo naglasiti kako postoji vrlo dobra šansa kako će priča pratiti Geralta u njegovim mlađim danima dok još nema bradu i nije prepun ožiljaka.

Ostavite nam komentar i recite kako vam se sviđa izgled Henryja Cavilla u liku Geralta!