Ukoliko ste PlayStation Plus ili Xbox Live Gold pretplatnik i ako se radujete izlasku ovogodišnjeg nastavka EA-ove košarkaške igre NBA Live, svakako će vas razveseliti sljedeća. Naime, od sutra će biti dostupan besplatan demo za NBA Live 18. Novitet za koji se Electronic Arts ovog puta odlučio jest mogućnost uvoza cjelokupnog napretka kojeg su igrači postigli iz demoa u cijelu igru, a službeni izlazak cijele igre zakazan je za 15. rujna.

U ovom besplatnom demou, igrači će moći odigrati prolog tzv. ”The One” moda koji je svojevrsna kampanja ovogodišnjeg NBA Livea i u kojem je fokus na izgradnji vlastitog naslijeđa i imena u NBA ligi i na donošenju odluka koje će znatno utjecati na karijerni put vaše NBA zvijezde u nastajanju. Kao što smo već spomenuli, ukoliko se igrači odluče za kupovinu cijele igre, moći će nastaviti tamo gdje su stali u demou.

Isto tako igrači će u demou moći isprobati ”Live Eventove” koji su vremenski ograničena događanja s posebnim pravilima, nagradama i likovima koji će biti dostupni u ”The One” modu. Nagrade koji igrači osvoje u ovim eventovima moći isto tako prenijeti iz demoa u gotovu igru.

Trailer za ”The One” pogledajte u nastavku: