Call of Cthulhu već je u izradi neko vrijeme, a tijekom tog dužeg procesa, Cyanide Studio nekoliko je puta odgodio izlazak igre. Sada smo napokon dobili okvirno razdoblje izlaska igre i to u ovoj godini, ali i dalje nemamo konkretan datum.

Kao što smo već prošle godine pisali o Call of Cthulhu – javljajući se izravno s gamescoma 2017 – datum izlaska inicijalno je trebao biti posljednji kvartal 2017. godine, no te jeseni iznenada je pomaknut na 2018. godinu i od tada nismo čuli nikakvu novu vijest niti potencijalni datum, sve do ovoga ljeta.

Prije mjesec dana pisali smo, stoga, kako su se Cyanide Studio i izdavač Focus Home Interactive konačno oglasili i u sklopu E3-ja 2018 prikazali novi trailer, te najavili kako igru ipak možemo očekivati u ovoj 2018. godini, ali i dalje bez ikakvoga konkretnoga datuma.

Sada smo konačno dobili kakvu-takvu okvirnu potvrdu, prema kojoj igra doista izlazi u 2018. godini i to na jesen! Naime, Call of Cthulhu sada napokon ima svoju službenu Steam stranicu, putem koje igru možete dodati na svoju wishlistu i pratiti informacije. Na toj stranici pod rubrikom datuma izlaska pišeJesen 2018“.

Premda smo se nadali konkretnom datumu izlaska, mora se priznati da je i ovo iznimno pozitivna vijest, jer nakon silnih odgoda, barem znamo da ćemo ju doista zaigrati ove godine, kada dolazi na PC, PlayStation 4 i Xbox One. Ne možemo dočekati!