Žanrovi su postali veoma diskutabilna tematika u industriji videoigara te se često developeri odlučuju kombinirati ih i pakirati u jedno, naročito na indie sceni. Navedeni pristup je proizveo Nanobotic, odnosno napucavanje robotima unutar zatvorenog prostora iz prvog lica s MOBA elementima? Zvuči primamljivo. Interesantna kombinacija pucačine iz prvog lica i popularnog MOBA žanra je uskoro spremna za javnost.

Prema informacijama koje se mogu naći na službenim stranicama, Planetu Zemlju snašla je nanobotična nevolja i nezgoda u kojoj je kompletna populacija izbrisana s lica zemlje, što je proizvelo situaciju da trenutno na Zemlji obitavaju i vladaju “živuća” bića koja su ujedno i razlog stanja u kojoj se zemlja nalazi, odnosno neuspjelog Nanobot eksperimenta. Bivajući na zemlji dugi period bez svrhe i razloga, upuštaju se u beskonačne borbe jednih protiv drugih ne bi li pronašli vlastiti razlog za bivanje. Ostatak priče ostavljamo da otkrijete sami.

Nanobotic - c

Igra se 5vs5 s ciljem apsolutne dominacije nad protivničkim timom i uništavanjem njihovih građevina, i s obzirom na to da je u FPS perspektivi i da pucate skoro neprestano, očekujte kvalitetnu dozu eksplozija i dinamičnog gameplaya. Pored toga FrozenPixel studio obećava proceduralno generirane arene s mogućnošću da ih kompletno razorite.

Pored navedenog obećavaju i mnogo dodatnog sadržaja za naša gladna usta željna kvalitetne kozmetike i milijuna novih oružja i modova, da se veselimo zajedno kako to modernoj gejmerskoj zajednici doliči.

Točni službeni datum još se iščekuje, FrozenPixel studio obećava do kraja tekućeg mjeseca.

Ono najbitnije, sve ovo dobijete džabe!