Svaki početak mjeseca za PlayStation Plus pretplatnike je veselo razdoblje u kojem iščekuju najavu koje će nove dvije igre moći besplatno odigrati, a danas nam je stigla vijest o kojim će se konkretno igrama raditi, tj. koje će biti besplatne u mjesecu srpnju.

Prva velika igra koju će vlasnici PlayStation 4 konzole moći skinuti jest Absolver – akcijski RPG razvojnog studija Sloclap koji posjeduje jedinstvenu mehaniku razvijanja vlastitih tehnika udaranja, a samim time i borilačkih vještina. Trailer za igru možete pogledati u nastavku:

 

Drugi veliki naslov kojeg ćemo dobiti ovaj mjesec je Heavy Rain – grafički poboljšana verzija Quantic Dreamovog hita iz 2010. koji je originalno izašao na PlayStation 3 konzoli i koji je svojom mračnom pričom o Origami Killeru oduševio i kritiku i igrače. Trailer za igru pogledajte u nastavku:

 

Oni koji se još uvijek igraju na PlaySation 3 konzoli dobit će Rayman HD i Extreme Exorcism, a PlayStation Vita dobit će Space Overlords i Zero Escape: Zero time Dilemma.

Valja još naglasiti kako je Call of Duty: Black Ops 3, čija je najava kako će se pridružiti trenutnim besplatnim PS+ igrama na PlayStationovoj E3 konferenciji iznenadila mnoge, isto dostupan još neko vrijeme, točnije do 11. srpnja.