O pucačini Mothergunship pisali smo dvaput. Početkom travnja timovi Grip Digital i Terrible Posture Games objavili da će svi zainteresirani igrači konačnu verziju moći zaigrati ovog ljeta. Nakon toga su odlučili izdati demo verziju kroz koju su igrači mogli isprobati glavnu mehaniku po kojoj se igra razlikuje od drugih – mogućnost izrade oružja kojeg ćete sa sobom tamaniti vanzemaljce.

Sada nam je stigla obavijest o datumu izlaska uz prikladni trailer. Mothergunship izlazi 17. srpnja za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a na sve tri platforme će se prodavati po cijeni od 24,99 američkih dolara.

Tim kaže kako je cilj igre jednostavan i on glasi “Uništite Mothergunship”. Zemlju su napali zli vanzemaljci, a na vama je da ih sve potamanite. Radi se o spiritualnom nastavku na Tower of Guns i ova igra spaja bullet hell i FPS žanrove. Osim tog moda, možete uživati i u Endless i Sandbox modovima koji vam omogućuju da testirate svoje tvorevine.

Ispod teksta možete pogledati spomenuti trailer koji prikazuje akciju, a sve druge detalje i informacije vezane uz igru pronaći ćete na službenim stranicama.