Igrači na svojim računalima već nešto manje od dvije godine mogu putem Steama besplatno igrati MMORPG Trove za kojeg je zaslužan Trion Worlds. Konzolaši su dobili priliku isprobati igru na PlayStationu 4 i Xboxu One za vrijeme otvorenog beta testiranja koje je započelo u prosincu prošle godine, a oni kojima su draži završeni proizvodi mogu uskočiti danas budući da je razvojni tim izdao konačnu verziju.

Ono što Trove odvaja od ostatka konkurencije je za početak izgled – cijeli svijet tvoren je od voxela. Oni koji žele uskočiti u igru na raspolaganju imaju 14 klasa od kojih je svaka jedinstvena i ima svoj stil igranja i vještine. Oni koji ne vole lutati i skupljati, mogu se usmjeriti na izgradnju i prepustiti mašti da radi svoje, a svima na raspolaganju stoje broje opcije za podešavanje izgleda likova s kostimima, kapama, krilima, ljubimcima i drugim stvarima.

“Zbilja nas je oduševilo uzbuđenje i entuzijazam Trove zajednice za vrijeme otvorenog beta testiranja na PlayStationu 4 i Xboxu One. Zahvaljujući milijunima igrača koji su nas podržali, stvorili na tisuće različitih svjetova i uložili desetke milijuna sati, Trove je na konzolama već imao odličan start prije nego što je službeno izašao”, rekao je predsjednik Trion Worldsa Scott Hartsman.

Ako želite uskočiti u ovaj svijet, zaputite se u PSN trgovinu ili Microsoftovu trgovinu ovisno o tome koju konzolu posjedujete i preuzmite Trove besplatno.