Nešto više od mjesec dana dijeli nas od izlaska trećeg nastavka u post-apokaliptičnom serijalu Metro, a razvojni tim 4A Games i izdavač Deep Silver su odlučili svakog dana ovog tjedna objaviti neke nove detalje o igri. Prva novost nam je tako stigla danas i glasi da će Metro Exodus razveseliti one koji u igrama vole fotografirati.

Photo Mode će biti dostupan od prvog dana na sve tri platforme za koje je igra u izradi, a evo što je izvršni producent Jon Bloch imao reći o tome: “Najtraženija stvar naše igraće zajednice bio je Photo Mode. Oni su dosta rijetki u pucačinama s perspektivnom iz prvog lica, ali tim je čvrsto odlučio da naprave nešto što će funkcionirati i time ljubiteljima serijala Metro dati priliku da uhvate svoje priče iz Ruske pustoši”.

Sutra nas čeka trailer u kojem će se prikazati priča, a nakon toga ćemo vidjeti što su nam ostalo pripremili. Metro Exodus izlazi 15. veljače za PC, PlayStation 4 i Xbox One, što je tjedan dana ranije nego što je nakon odgode bilo planirano. Ako vam treba više informacija o ovom FPS-u možete ih pronaći na službenim stranicama, a ako želite biti u toku pratite Twitter ili Facebook profile.