Franšizni ubojica i generator memeova, Mass Effect Andromeda ima blistavi novi patch za Xbox One X.

Iako se detalji još uvijek točno ne znaju, Xbox One X korisnici mogu skinuti patch koji teži 1.68 gigabajta. Prema nekim izvještajima, patch omogućava 4K na konzoli.

Gotovo osamnaest mjeseci nakon izlaska, patch za Mass Effect Andromedu dolazi na N7 dan, godišnje slavlje Biowareove slavne franšize koje se održava 7. studenog (November = N i 7=7). Iako se čini da ove godine i nema pretjeranog razloga za slavlje, s obzirom da je serijal vrlo vjerojatno zakopan na određeni period.

Andromeda je nakon izlaska postala jedan od najvećih neuspjeha trenutne generacije konzola. Od notornih bugova i optimizacije, pa do upitnih smjerova što se tiče priče, Andromeda je osudila cijeli Mass Effect serijal na podužu hibernaciju, sudeći po planovima Electronic Artsa.

Nakon izlaska, Bioware se malo-pomalo zabavljao s ispravkama i krpanjem igre, poglavito u animacijama lica. No, bilo je prekasno. Planovi za nastavak Andromede, kao i single-player DLC su otkazani.

Bioware je natuknuo u kriptičnim izjavama ponešto o nastavku Mass Effect serijala, no zasada je u planu jedino izlazak novog IP-a Anthem u veljači iduće godine, nakon čega bi na red opet trebao doći Dragon Age serijal.