Jedna of najboljih igara koje ste mogli zaigrati 2012. godine bila je akcijska igra sa šuljanjem, Mark of the Ninja. Za nju je zaslužan nezavisni tim Klei Entertainment koji je do tada bio uglavnom nepoznat jer su izdali samo malu logičku igru Eets i dvije akcijske igre Shank i Shank 2. Ta ih je igra definitivno proslavila, a nakon toga su imali nekoliko drugih uspješnih projekata.

Prije devet dana je Nintendo održao Nindies Showcase prezentaciju i među najavama našao Mark of the Ninja: Remastered za Switch, ali osim toga Klei nije spominjao ništa drugo. Iako je bilo za očekivati da se neće raditi o ekskluzivi za Nintendovu konzolu dobro je dobiti službenu potvrdu – osim za Switch, ova je verzija igre u pripremi za PC, Xbox One i PlayStation 4.

Klei je na YouTubeu objavio samo kratak trailer u kojemu se može vidjeti vješti ninja u akciji, a igru bi trebali moći zaigrati ove jeseni. Budući da je original bio dostupan samo za PC i Xbox 360, uz Mark of the Ninja: Remastered će vlasnici Sonyjeve konzole moći vidjeti što su propustili prije šest godina. Od sadržaja možete očekivati original i ekspanziju koja je stigla uz Special Edition. Sve drugo o igri ćete pronaći na ovim stranicama.