Krajem ožujka je razvojni tim Klei Entertainment objavio kako rade na novoj verziji svojeg hita iz 2012. godine, Mark of the Ninja. U njemu su se igrači nalazili u ulozi nindže koji je iz sjena uz pomoć hrpe vještina rješavao protivnike. Godinu dana nakon izlaska je igra dobila novu verziju kroz koju je Klei ubacio novog lika, level i razne druge dodatke, da bi za vrijeme jedne Nintendo Direct prezentacije otkrili Mark of the Ninja: Remastered.

Radi se o novoj verziji igre prilagođenoj modernim sustavima, pa ona uključuje podršku za 4K rezolucije, uljepšan izgled igre što u gameplayju tako i u filmićima, poboljšan zvuk i sav sadržaj koji je donio Special Edition uz New Game+ mod koji donosi nove izazove i nagrade. Oni koji su kupili original mogu nadograditi na novu verziju za 3,99 eura, dok će vlasnici Special Editiona dobiti novu verziju besplatno.

Mark of the Ninja: Remastered će krenuti u prodaju 9. listopada za PC, PlayStation 4, Xbox One i Switch po cijeni od 16,79 eura, a ako sada odradite predbilježbe na Steamu možete ostvariti popusti od 15 posto. Trailer u kojem možete vidjeti kako nova verzija igre izgleda nalazi se ispod teksta, dok je sve druge detalje Klei objavio na službenim stranicama.