Za vrijeme prošlogodišnjeg sajma Tokyo Games Show je Square Enix najavio novu igru na kojoj surađuje s veteranima igraće industrije koji su radili na serijalima kao što su Armored Core, Metal Gear i Xenoblade Chronicles. Projekt je dobio ime Left Alive i razvojni tim ga je opisao kao akcijsku survival igru koja će uz to imati i mechove.

Igru ćemo pratiti iz perspektive tri lika, a svakome od njih je cilj preživljavanje i bijeg iz grada kojeg razara rat. Izdavač je sad objavio kako možemo očekivati dvije verzije, a predbilježbe je moguće odraditi već od danas. Oni koji za PS4 kupuju fizičku kopiju za Day One Edition dobit će Survival Pack DLC u kojem se nalaze itemi koji će igračima malo olakšati preživljavanje, dok je druga fizička verzija, imena Mech Edition, dostupna samo za PS4 i moguće ju je za 160 američkih dolara naručiti putem Square Enixovih stranica.

left alive mech edition

Verzija za kolekcionare dostupna je samo za PlayStation 4

Posljednja verzija odnosi se na digitalnu prodaju i moguće ju je kupiti putem Steama i PSN-a po cijeni od 60 eura. Ako planirate igrati igru na računalima, predbilježba će vam uz osnovnu igru i Day One DLC donijeti još set slika, dio soundtracka i Padub oružje. Za PS4 igrače uz igru i DLC stiže tema, Slava oružje i Material Pack.

Left Alive će izaći 5. ožujka za PC i PlayStation 4, a Square Enix je pripremio dva nova trailera. Onaj u kojem se spominje datum izlaska možete pogledati ispod teksta, dok se drugi nalazi ovdje. Sve ostale informacije o igri potražite na službenim stranicama.