Danas u HUB 385 stiže dugo očekivano gaming izdanje Netokracijinog eventa Ladies of New Business koji se održava uz podršku Vipneta, Nanobita, Zagrebačke banke i još mnogo partnera. Cilj događaja okupiti je više od 150 sudionica i sudionika iz regionalne game industrije kako bi podijelili svoja znanja i iskustva. Kako i sam naslov događaja sugerira, naglasak je pretežito na iskustvima i uspjesima žena u industriji videoigara. 

Netokracija je na Ladies of New Business – Gaming Edition okupila zaista fantastičan lineup kojeg prevodi Ines Klemenčić, voditeljica edukacije i financija u Machine Game Akademiji s predavanjem o ključnim činjenicama i brojkama o gaming industriji. O Vipnetovom iskustvu s Vip Adria Leagueom govorit će Martina Rizman Matić, voditeljica korporativnih komunikacija u Vipnetu dok će Snježana Šlabek, stručnjakinja za inovacije i gameifikaciju, podijeliti iskustva Podravke u kojoj je primijenila mehanizme iz videoigara za rješavanje problema u stvarnom svijetu.

Martina Radanović, voditeljica organizacije i razvoja u GoodGame inicijativi, objasnit će zašto je gaming dobar za povezivanje i motiviranje zaposlenika. Raspravu o heroinama u videoigrama i odgovore na brojna pitanja o percepciji žena u videoigrama dat će Ana Bošković, izvršna producentica u razvojnom studiju Cateia Games.

Također će se održati i dva panela s naglaskom na karijeru u gamingu s istaknutim članicama domaće gamedev scene te popularnim streamericama.

Kako stvari ne bi ostale samo na priči, GoodGame je pripremio i gaming kutak u kojem možete zaigrati kultne igre devedesetih godina prošlog stoljeća.