KVIKAJ I IGRAJ

“Osvojite VIP ulaznicu za Reboot InfoGamer kroz natječaj”

Kviki i Reboot ovom prilikom vam sa zadovoljstvom najavljuju jedno od najvećih iznenađenja ovogodišnjeg Reboot infoGamera – Fortnite Arenu powered by Kviki. Na Zagrebačkom velesajmu od 21. do 25. studenog ove godine moći ćete uživati u kombinaciji Fortnitea i najhrskavijih, najukusnijih grickalica s ove strane Mjeseca, cijeli dan svaki dan. Očekuju vas 32 umrežena računala savršeno optimizirana za najbolje i najglađe Fortnite iskustvo. U pauzi od igranja Fortnitea, konstantnih giveawaya i uživanja na Reboot infoGameru, okrjepu uvijek možete potražiti na Kviki boothu koji će biti opremljen sa, i zaista ne pretjerujemo, GADZILIUN proizvoda. Bit će ih toliko da smo morali izmisliti novi način kvantificiranja. Ako to nije impresivno, onda zaista ne znamo što jest.

KVIKI TE VODI NA REBOOT INFOGAMER 2018 POWERED BY A1

Oh, čekajte, znamo što je još impresivno. Od rujna Kviki i Reboot kreću s velikom nagradnom igrom u kojoj vas Kviki vodi na Reboot infoGamer! Da, upravo tako, od rujna pa sve tamo do sredine studenog imat ćete priliku ugrabiti jednodnevne ulaznice kao i one za svih pet dana te kao glavne nagrade – VIP ulaznice za ovogodišnji Reboot infoGamer. Do svojih karata doći će oni najkreativniji, a kako bi se prijavili za sudjelovanje, potrebno je učiniti sljedeće:

 

1. Fotografiraj Kviki proizvod u svojem omiljenom gaming okruženju – tražimo od tebe da budeš što luđi i što kreativniji prilikom snimanja fotke, a znači li to da se igraš dok grickaš, gledaš druge kako igraju ili pak nešto sasvim drugo, to je apsolutno na tebi
2. Fotku i svoje podatke šalješ nama
3. Najkreativnije ćemo izabrati i objaviti

 

Sve detalje vezane za nagradnu igru i njezin početak očekujte uskoro i aktivno pratite REBOOT.HR i Rebootov YouTube kanal te pročitajte u sljedećem broju časopisa. *

KVIKAJ I IGRAJ i osvoji VIP ulaznicu za Reboot infoGamer 2018 powered by A1

EPICENTAR GAMERSKOG UŽITKA

Gaming groznica sve se više širi u sve pore našeg društva, a ne treba gledati dalje od Epicova megahita Fortnite koji je preuzeo titulu PlayerUnknown’s Battlegroundsu i postao najveća, i najpopularnija igra na svijetu. Fortnite se igra na svim mogućim platformama, od PC-ja preko PlayStationa i Xboxa do Switcha i mobilnih uređaja, a kao što je svojevremeno bio slučaj i sa Skyrimom, uskoro ga očekujemo vidjeti i na kalkulatorima jer je jednostavno toliko zabavan (i dobro optimiziran). Igra koja je postala kulturološki fenomen u razmjerima kakvi se do danas ne pamte, toliko je popularna da je francuski nogometaš Antoine Griezmann na Svjetskom prvenstvu slavio postignute golove uz popularni ples iz te igre.

giveaways_kviki

SVAKODNEVNI RASKOŠNI GIVEAWAYI na sajmu Reboot InfoGamer

ZAŠTO JE KVIKI IDEALAN SPOJ UZ GAMING?

Kviki moto je: Bilo kad i bilo gdje! U situaciji kad u najuzbudljivijoj battle royale igri želite grickati nešto osim noktiju dok se približavate tom slatkom TOP 10 mjestu i borbi koja će uslijediti, zašto ne biste gricnuli Kviki? Osim što je fino, imat ćete prednost nad ostalom ekipom koja mora obrisati ruke u nešto što nije kontroler ili miš i tipkovnicu jer vi gejmate taktički. Vi ste upravo zajahali raketu i pogodili ih bazukom dok su oni stajali kao balvan i brisali ruke od masnog čipsa. Vi ste u TOP 5, minimalno!

rig2018_kviki_te_vodi

JESTE LI SPREMNI za prezentaciju svojih Fortnite vještina na čak 32 vrhunska high-end računala?

FORTNITE – GLOBALNI FENOMEN

Poznati kanadski reper Drake tweetao je svojim fanovima kako će uskoro zaigrati Fortnite s najpoznatijim Fortnite streamerom Tyler “Ninja” Blevinsom i još nekolicinom poznatih lica na Twitch kanalu “Ninja”. Rezultat toga bio je Fornite live-stream koji je u jednom trenutku pratilo više od 630.000 gledatelja. Što je postao i najgledaniji live-stream u povijesti ako je riječ o pojedinačnom streamu. U travnju ove godine, Ninja je srušio vlastiti rekord i za vrijeme događaja – Ninja Vegas 2018, live-stream je gledalo više od 660.000 gledatelja.