Uz Far Cry 5 je Ubisoft odlučio vratiti Arcade – dio igre koji služi za stvaranje novih mapa koje mogu biti namijenjene jednom igraču ili za multiplayer iskustva. Kreativci su do sada naravno već izradili razne stvari, no jedan se posebno potrudio i odlučio svoje vrijeme utrošiti na rekreiranje lokacija iz serije Lost.

Njegovo je ime Un-Break-Able i svoju je tvorevinu odlučio prikazati svim zainteresiranima na svom YouTube kanalu. Iako je na otok stavio sve lokacije koje su prisutne i u seriji, zbog limitacija koje mape u Arcadeu imaju, sve je manje i zbijenije nego što je bilo. To ne znači da je cijela stvar išta manje impresivna.

Mapa nije još skroz gotova, zato što tvorac čeka DLC koji će nas poslati u Vijetnam i imati vegetaciju koja trenutno prema njegovom mišljenju nedostaje. Ako ste zainteresirani i imate Far Cry 5 na PlayStationu 4, možete sami vidjeti o čemu se radi ako preuzmete mapu imena LOST TV Series. Sve druge detalje o najnovijoj igri u ovom dugovječnom akcijsko-pucačkom serijalu možete pronaći na službenim stranicama.