Kinezi ove godine slave Godinu psa, a osim njih su se proslavi odlučili pridružiti i neki servisi koji prodaju igre. Naravno, adekvatna proslava u njihovim očima je prodavanje igara po nižim cijenama, a nakon što su svoje rasprodaje započeli GOG.com i Fanatical zabavi se pridružio i Valve.

Njihova se rasprodaja zove Lunar New Year Sale i po onome što kaže glavna stranica, na popustu se našlo više tisuća igara. Budući da ih je Steam u posljednjih nekoliko godina skupio poprilično velik broj i još uvijek svakog dana izađe između 20 i 30 igara, vjerujemo im.

Rasprodaja se na Valveovom servisu održava od danas do 19. veljače, a svakog dana će na glavnoj stranici izdvajati igre za koje smatraju da su vrijedne vaše pažnje. Danas su tako sve oči uperene u Watch_Dogs 2, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Nioh, The Witcher 3: Wild Hunt, The Sims 3 i sve dodatke, Wolfenstein II: The New Colossus, RPG serijal Divinity, Okami HD i još pokoji drugi naslov.

Ono što je Valve još uz Lunar New Year rasprodaju objavio je nove mogućnosti za filtriranje naslova igara na vašem popisu želja. Do sada ste naslove mogli rangirati po brojevima koje ste im sami dodijelili, cijeni i datumu dodavanja na listu, a sada uz to možete pregledavati naslove po sljedećim filterima:

lunar new year wishlist

Svakako zanimljiv dodatak koji će omogućiti korisnicima da lakše prate naslove koje nekad žele dodati u svoju kolekciju. Ako želite sami vidjeti što sve drugo Steam nudi zaputite se ovdje, dok se više detalja o promijenjenoj listi želja nalazi ovdje.