Veliki Overwatch Halloween Terror event samo što nije stigao u igru. Od prije znamo da se u sklopu eventa vraća i poznati Halloween mode zvan Junkenstein’s Revenge, a s njime dolazi i svjež sadržaj u vidu novih skinova i drugih kozmetičkih dodataka. Stoga, pogledajmo neke od novih skinova koje je ekipa iz Overwatcha pripremila i koji nas očekuju u Halloween eventu.

U posljednjih pet dana, Blizzard je putem službenoga Overwatch twitter profila kratkim video teaserima najavio pet novih Halloween skinova koje će igrači od sutra, 9. listopada moći kupiti ili osvojiti u igri, jednom kad krene Halloween Terror event i moramo priznati – svih pet izgleda odlično. Od pet najavljenih, četiri su Legendary skina i jedan Epic. Krenimo, stoga, redom kako su najavljeni.

SWAMP MONSTER DOOMFIST (Legendary):

 

BANSHEE MOIRA (Legendary):

 

SPIDER WIDOWMAKER (Epic):

 

ENCHANTED ARMOR PHARAH (Legendary):

 

JACK-O’-LANTERN WRECKING BALL (Legendary):

 

Iako u trenutku pisanja ovoga teksta nije službeno rečeno koliko novih skinova stiže u igru u sklopu Halloween eventa, vrijedi spomenuti kako su prije nekoliko dana krenule glasine da će ih biti šest. Naime, fanovi igre primijetili su da na PTR serverima pod sekcijom“Special” achievementa postoji novi achievement imena “Six wanderers”.

Achievement sam po sebi nije ništa posebno i osvaja se tako da Junkenstein’s Revenge pobijedite s šest različitih heroja. No, ono što je posebno je njegova ikona: na slici achievementa nalazi se šest lica koja prikazuju upravo ove nove Halloween skinove. Jedno od njih, nalik maski Jasona Voorheesa iz poznatog hororca Friday the 13th, zasad nije službeno prikazano kao novi skin.

Na kojeg heroja se odnosi taj šesti skin i hoće li ga Blizzard prikazati prije početka samog eventa, ostaje vidjeti. Također, nedavno smo spominjali i promjene na Torbjörnu te nekim drugim likovima, koje su trenutno u fazi testiranja na PTR serverima, no Blizzard još nije potvrdio hoće li te promjene na redovne servere stići zajedno s Halloween Terror eventom.

Kako god bilo, ponovimo za kraj: veliki Overwatch Halloween Terror event u igru stiže sutra – 9. listopada i traje do Noći vještica – 31. listopada.