Killing Floor 2, kooperativna pucačina iza koje stoji Tripwire Interactive, će sredinom idućeg mjeseca napuniti dvije godine, ali je razvojni tim sada odlučio izdati najveću nadogradnju koju su ove godine pripremili. Zbog tematike, puno krvi i zombija, i mjeseca u kojeg smo ušli to nije nimalo neobično, kao ni to da su besplatno proširenje nazvali Halloween Horrors: Monster Masquerade.

Ova nadogradnja dostupna je od danas za sve vlasnike igre, neovisno o tome igraju li na PC-u, PlayStationu 4 ili Xboxu One, i donosi prilično solidnu količinu promjena i sadržaja. Najveći dodatak je nova mapa zvana Monster Ball na kojoj će igrači moći skupljati posebne nagrade i odrađivati specijalne zadatke za vrijeme trajanja samog Halloween eventa. Kako bi proslavili ovaj jezivi blagdan, igrači će moći svoje likove adekvatno obući, slušati posebnu glazbu i koristiti nova oružja, a razvojni tim je pripremio posebne stranice na kojima mogu detaljno proučiti svaki novi dodatak.

Tripwire je uz ovu vijest objavio kako se baca i u izdavačke vode, pa budući da će oni izdati akcijsku trkaću igru Road Redemption za konzole, pripremaju crossover. Oni koji imaju obje igre na Steamu moći će u Killing Flooru koristiti posebno oružje iz Road Redemptiona, dok se vozačima u trkaćoj igri pridružuju dva lika iz ove pucačine. Na konzolama će to vrijediti čim Road Redemption postane dostupan krajem godine. Killing Floor 2 dostupan je za PC, PS4 i Xbox One, a sve informacije o igri pronaći ćete na službenim stranicama.