Jim Ryan će od travnja postati glavni čovjeka PlayStationa, odnosno Sony Interactive Entertainmenta. Ryan je nekadašnji glavni čovjek europskog ogranka PlayStationa, a trenutno je na funkciji potpredsjednika SIE-a (Sony Interactive Entertainment, op.a.).

Gospodin Ryan obnaša dužnost potpredsjednika PlayStationa oko godinu dana, a na čelnoj poziciji zamijenit će Johna Koderu već 1. travnja. Podsjećamo, Kodera je poziciju preuzeo nakon što je Andrew House otišao s čelne pozicije u PlayStationu koncem 2017. godine.

“Ogromna je čast preuzeti ulogu predsjednika i CEO Sony Interactive Entertainmenta. Vidio sam ogromne promjene kroz koje je PlayStation prošao od svojih ranih dana i nadam se da ću iskoristiti to iskustvo kako bi evoluirali vrstu zabave koju PlayStation pruža svojoj aktivnoj i strastvenoj zajednici.”, rekao je Ryan u izjavi za javnost.

“U suradnji sa Johnom Koderom i  SIE timom iz cijelog svijeta, odlučan sam da osnažnim odnose s našim poslovnim partnerima te da nastavimo pružati najbolje interaktivno iskustvo koje PlayStation čini najboljim mjestom za igru”, zaključio je Ryan.