Nakon gotovo devet mjeseci potpune tišine o igri, EA i Respawn napokon su spremni prikazati svoju novu akcijsku avanturu Star Wars Jedi: Fallen Order!

Od najave igre na prošlogodišnjoj EA-ovoj konferenciji na sajmu E3 nismo čuli apsolutno ništa o igri, no čini se kako su i razvojni studio na čelu s legendarnim Vinceom Zampellom zajedno s Ea-om napokon spremni nešto pokazati na proslavi imena Star Wars Celebration.

Veliko otkrivanje najavljeno je za ovu subotu, odnosno 13. travnja, a otkrivanje ćete moći pogledati putem službenog Star Wars kanala na Twitchu u 20:30 po našem vremenu.

Službeni Twitter profil EA Star Warsa na prigodno je osvježen sa slikom slomljenog svjetlosnog mača na nekom kamenom postolju koje je prešarano misterioznim runama.

Budući da je izlazak devetog nastavka u filmskoj franšizi Star Warsa predviđen krajem ove godine, vrlo je izvjesno kako će Star Wars Jedi: Fallen Order izaći već ove godine kako bi zajahao taj val hypea kojeg izlazak novog numeriranog nastavka filma nosi sa sobom.

Pratite Reboot.hr i prvi saznajte što će nam EA i Respawn pokazati ovog vikenda!