Najnovija avantura koja stiže iz Double Finea i koja je dobila tretman uljepšavanja, Full Throttle Remastered, od sada je dostupna svim igračima. Ovaj razvojni tim već je izdao nove verzije drugih kultnih avantura iz 90-tih među kojima su Grim Fandango i Day of the Tentacle, a budući da je Full Throttle mnogima ostao u lijepom sjećanju Double Fine nije pogriješio s njenim prilagođavanjem novim sustavima.

Full Throttle Remastered moguće je zaigrati na PC-u, PlayStationu 4 i PS Viti, a još neko vrijeme će se igra prodavati po sniženoj cijeni. Kao i prijašnji remasteri, ovaj također ima poboljšanu grafiku, sučelje i zvuk, a oni koji se osjećaju nostalgično mogu odabrati originalni izgled i sučelje.

Recenzenti koji su ocijenili igru imali su samo pozitivne stvari za reći, a prosječna ocjena koju igra ima iznosi 80/100. Double Fine je naravno izdao prikladni trailer u kojem možete vidjeti kako igra izgleda u novom ruhu, a kako službene stranice nisu izrađene detalje možete pronaći na GoG-u, Steamu ili PSN trgovini, ovisno o tome koja vas verzija igre zanima.