Dobrodošli u ovotjednu rubriku IGRE KOJE IZLAZE u kojoj vam ukratko izlažemo najbitnije informacije o igrama koje ćete moći odigrati u nadolazećem tjednu. Krenimo redom!


Turok (Nintendo Switch) – 18. ožujak

Klasik koji je izašao već davne 1997. kad je igrače upoznao sa svijetom koji je bio u potpunosti renderiran u 3D-u i koji je obilovao velikim brojem agresivnih dinosaura, opasnih zamki, ali i razornih oružja koja su vam pomogla u preživljavanju tih okolnosti, dobit će novi život na Nintendovoj Switch konzoli s dodanim poboljšanjima i novim pogodnostima.

Razvojni studio: Nightdive Studios
Izdavač: Nightdive Studios
Cijena: ~18 eura


SNK 40th Anniversary Edition (PlayStation 4, Nintendo Switch) – 19. ožujak

Legendarni studio SNK obilježio je 2018. godine 40 godina od svog osnutka što su htjeli obilježiti jednom antologijskom kolekcijom igara koja slavi njihov dugogodišnji rad i u kojoj možete pronaći arkadne naslove iz SNKovog zlatnog doba.

Razvojni studio: Digital Eclipse
Izdavač: NIS America
Cijena: 35 eura


Peasant Knight (Nintendo Switch) – 22. ožujak

Peasant Knight je puzzle platformer u kojem imate samo dvije radnje: stani i skoči! Igra će imati više od 80 razina, lokalni kooperativni multiplayer za četiri igrača.

Razvojni studio: Ratalaika Games
Izdavač: Ratalaika Games
Cijena: 2,5 eura


Sekiro: Shadows Die Twice (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 22. ožujak

Najzvučniji naslov koji nas očekuje ovaj tjedan svakako je nova Souls-like igra originalnih tvoraca ovog podžanra akcijskih RPG-ova. FromSoftware obećava kako će Sekiro: Shadows Die Twice biti znatno drugačiji do svojih prethodnika jer će imati snažniji naglasak na priču s ubačenim elementima stealtha, no bez obzira na to imat će težinu borbe na koju smo navikli u njihovim prethodnim igrama.

Razvojni studio: FromSoftware
Izdavač: Activision 
Cijena: 60 eura