Dobrodošli u ovotjednu rubriku IGRE KOJE IZLAZE. Ovaj tjedan nažalost nije bogat naslovima, ali će svi vlasnici Nintendo Switcha moći uživati u jednom dugoočekivanom naslovu – Octopath Traveleru.

Shining Resonance Refrain (PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch) – 10. srpanj

Igrajte kao Yuma Ilvern i zaustavite carstvo u iskorištavanju moći drevnih zmajeva uključujući i dušu Shining zmaja unutar Yume. Uz pomoć prijatelja, otkrijte Yuminu sudbinu, spasite Astoriju i oslobodite snagu koju Yuma oduvijek drži u sebi.

Developer: Sega
Izdavač: Sega
Cijena: 45 – 50 eura

Captain Toad: Treasure Tracker (Nintendo Switch, 3DS) – 13. srpanj

Iako je Captain Toad: Treasure Tracker izašao još 2014. na Wii U, 13. srpnja dolazi na Nintendo Switch i 3DS! Nova verzija će imati nove staze koje su inspirirane kraljevstvima iz Super Mario Odyssey igre i Co-op mod u kojemu će 2 igrača moći igrati uz pomoć Joy-Cona.

Developer: Nintendo
Izdavač: Nintendo
Cijena: 40 eura

Earthfall (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 13. srpanj

Earthfall je co-op pucačina za do 4 igrača. Kako bi preživjeli, igraći u ovom naslovu moraju raditi zajedno koristeći timski baziranu taktiku uz pomoć koje možete lakše završiti svoje ciljeve.

Developer: Holospark
Izdavač: Holospark, Gearbox Publishing
Cijena: 40 eura

Octopath Traveler (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 13. srpanj

Osam putnika. Osam avantura. Uskočite u cipele i proživite avanture od 8 putnika kako bi istražili Orsterru. Svaki putnik ima svoje posebnosti, a igra se može pohvaliti odličnim retro stilom borbe i vizualima koji su inspirirani retro RPG naslovima.

Developer: Square Enix, Acquire
Izdavač: Square Enix
Cijena: 60 eura