Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE! Iako je ova lista nešto siromašnija od one prošloga tjedna, ovoga tjedna svakako dolaze zanimljive igre u koje ćemo sa sigurnošću uložiti mnogo vremena!

Disgaea 1 Complete (PlayStation 4, Nintendo Switch) – 9. listopad

Da bi developeri s obožavateljima serijala Disgaea proslavili 15. godišnjicu od kako je izašla prva igra serijala odlučili su igru koja je sve započela dostaviti na moderne konzole. Ovoga tjedna možete uživati u avanturama Laharla, Etne i Flonne u HD vizualima!

Developer: Nippon Ichi Software
Izdavač: NIS
Cijena: 50 eura

WWE 2K19 (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 9. listopad

Ako ne volite Mortal Kombat, a jako volite hrvanje, onda je WWE 2K19 definitivno igra za vas! Pokraj modova koje smo već vidjeli u WWE igrama, u ovoj ćemo (bez DLC-a) igrati takozvani Showcase Mode koji se uglavnom fokusira na karijeru Daniela Bryana kroz 11 mečeva. Naravno, tu su i Tower modovi te MyCareer mod koji će imati linearnu priču, a pratit će lika kojega stvara sami igrač

Developer: Yuke’s, Visual Concepts
Izdavač: 2K Sports
Cijena: 60 eura

The World Ends with You: Final Remix (Nintendo Switch) – 12. listopad

The World Ends with You: Final Remix je ekskluzivna, poboljšana verzija The World Ends with You naslova koja izlazi samo za Nintendo Switch. U igri se nalazi cijelo novo poglavlje “A New Day” koje će služiti kao epilog. Igra će biti igriva koristeći oba Joy-Cona ili koristeći zaslon na dodir konzole, a pokraj toga, igra će imati co-op mod za do 2 igrača.

Developer: Jupiter, Square Enix
Izdavač: Square Enix
Cijena: 50 eura

Call of Duty: Black Ops 4 (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 12. listopad

I kao šećer na kraju – Call of Duty: Black Ops 4. Ovo je prvi Call of Duty naslov koji neće imati single player kampanju nego će nam pokraj klasičnih multiplayer i Zombies modova ponuditi novi, Blackout mod kojeg mi zovemo Battle Royale na Black Ops način. U igri se nalazi 10 specijalista od kojih se 6 vraćaju iz Black Opsa 3, a nama je najdraža činjenica ta da će u igri biti 5 najboljih mapa iz Black Opsa 1!

Developer: Treyarch
Izdavač: Activision
Cijena: 60 eura