Dobrodošli u ovotjednu rubriku “IGRE KOJE IZLAZE” u kojoj možete vidjeti koje nove igre možete očekivati i napokon zaigrati ovoga tjedna. Iako se ispred nas nalazi još jedan siromašan tjedan, isti će biti popraćen s dolaskom PC verzije Monster Hunter: Worlda i Nintendo Switch verzije Okami HD-a.

Overcooked! 2 (PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch) – 7. kolovoz

Ako vam je kuhinja najdraže mjesto u stanu, ovo je naslov za vas! Overcooked 2 na PC i trenutnu generaciju konzola donosi novu razinu svoje bezobrazno zabavne tehnike kuhanja u zanimljivim i kaotičnim kuhinjama. Overcooked 2 se može igrati solo ili u couch co-op i online co-op modovima s do 4 igrača.

Developer: Ghost Town Games Ltd.
Izdavač: Team 17
Cijena: 30 eura (očekivana cijena)

Monster Hunter: World (PC) – 9. kolovoz
Ekipa iz Capcoma je početkom srpnja ove godine napokon objavila datum dolaska svoje najuspješnije igre ikad na PC platformu. Developeri su nam obećali da će se ova verzija igre moći prikazivati u 60SPS-a (sličica po sekundi) u veličanstvenoj 4K rezoluciji. Nadamo se da će igra biti dobro optimizirana te da će čekanje isplatiti.

Developer: Capcom
Izdavač: Capcom
Cijena: 60 eura

Okami HD (Nintendo Switch) – 9. kolovoz

Amaterasu i njena avantura napokon dolaze na Nintendo Switch. Okami HD za Nintendo Switch će se moći igrati u originalnom 4:3 ili novom, 16:9 omjeru slike. Najzanimljivija značajka oko koje se mi veselimo je ta da će se Nebeski Kist koristiti sa senzorima pokreta  Joy-Cona u TV ili “tabletop” modu ili uz pomoć ekrana osjetljivog na dodir u prijenosnom modu. Upravo zbog tog vjerujemo da će ova verzija igre biti najugodnija za igrati.

Developer: Capcom
Izdavač: Capcom
Cijena: 20 eura

We Happy Few (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 10. kolovoz

We Happy Few je sredinom 2016. godine izašao kao Early Access PC only naslov, a ovoga tjedna napokon izlazi u punom izdanju na PC platformu, a uz to dolazi na PlayStation 4 i Xbox One platforme. Ova akcijska avantura će vas ubaciti u alternativnu retro futurističku Englesku koja je ispunjena drogom, a vaš će cilj biti pobjeći iz iste.

Developer: Compulsion Games
Izdavač: Gearbox Publishing
Cijena: 60 eura