Dobrodošli u ovotjednu rubriku IGRE KOJE IZLAZE u kojoj vam svake nedjelje na ovaj predivan način prikažemo najiščekivanije naslove koji na tržište dolaze ovaj tjedan!

BlazBlue: Cross Tag Battle (PC, PlayStation 4, Switch) – 5. lipanj

BlazBlue: Cross Tag Battle je borbena igra koju možete igrati s likovima iz 4 različitih svemira. Na raspolaganju su vam likovi iz BlazBlue, Persona, Under Night In-Birth i po prvi puta – RWBY serijala.

Developer: Arc System Works
Izdavač: Arc System Works, PQube, Focus Home Interactive
Cijena: 40 eura

The Elder Scrolls Online: Summerset (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 5. lipanj

Prema odluci kraljice Ayrenn, prvi puta u povijesti, dugo zatvorene granice Summerseta će biti otvorene za strance. Nažalost, tama se pojavljuje i širi preko doma High Elvesa u kojoj se najvjerojatnije skrivaju sljedbenici Daedrae. Skupite ekipu i ponesite najbolju opremu koju imate, vilenjacima će od 5. lipnja trebati vaša pomoć.

Developer: Zenimax Online Studios, Bethesda Softworks
Izdavač: Zenimax Online Studios, Bethesda Softworks, DMM GAMES
Cijena: 30 eura

Onrush (PlayStation 4, Xbox One) – 5. lipanj

Onrush je nova vrsta visoko adrenalinskih off-road arkadnih utrka. U ovoj je igri sve u vezi brzine, trganju protivnika i timskom radu s uzbuđujuće visokim tempom koji se fokusira na spektakularnu zabavu.

Developer: Codemasters
Izdavač: Codemasters, Deep Silver
Cijena: 60 eura

Shaq Fu: A Legend Reborn (PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch) – 5. lipanj

Svijet je na rubu katastrofe. Demonske zvijezde su preuzele planetu i samo jedan čovjek nas može spasiti – siroče po imenu Shaq Fei Hung. Naš junak mora putovati po dalekim mjestima kako bi jednom zauvijek riješio ikone pop kulture koje su dovele svijet na rub.

Developer: Big Deez Productions
Izdavač: Saber Interactive, Wired Productions, MAD DOG GAMES LLC
Cijena: 30 eura

Vampyr (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 5. lipanj

London, 1918. godina. Vi pratite i kontrolirate priču Dr. Jonathana Reida koje je upravo postao “Vampyr.” Kao doktor, morate pronaći lijek kako bi spasili stanovnike grada koje je zahvatila kuga, a kao “Vampyr” morate piti ljudsku krv. Piti ili ne piti – pitanje će biti 5. lipnja.

Developer: DONTNOD Entertainment
Izdavač: Focus Home Interactive, Maximum Games
Cijena: 50 eura

MotoGP 18 (PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch) – 7. lipanj

Kako bi postali zvijezda MotoGP-a, natjecat će te se kao profesionalni vozač protiv ostalih MotoGP zvijezda na 19 službenih staza. Igra će imati mnogo novih značajki koje će vas uvući u svijet MotoGP-a više nego bilo koja starija MotoGP igra.

Developer: Milestone S.r.l
Izdavač: Milestone S.r.l
Cijena: 60 eura

Sushi Striker: The Way of Sushido (Switch, 3DS) – 8. lipanj

Developeri tvrde da je ovo strateško akcijski RPG-puzzle naslov o izradi Sushija s veoma dubokom pričom. Na ovom putovanju će te pronalaziti takozvane Sushi duhove koji će vam dati moćne vještine kako bi pobijedili sve neprijatelje i njihove šefove i stali na kraj Carstvu i njihovom Sushi monopolu.

Developer: Indies Zero
Izdavač: Nintendo
Cijena: 40 eura