Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE u kojoj vam svake nedjelje odaberemo par zanimljivih naslova koje možemo odigrati u nadolazećem tjednu. Svaka osoba koja se smatra gamerom zna da su ljetni dani veoma pusti, barem što se tiče novih naslova, a ovoga tjedna nije ništa drugačije.

Chasm (PC, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox One) – 31. srpanj

Chasam je proceduralno generirani platformer inspiriran hack’ ‘n slash dungeon crawler igrama i metroidvanskim platformerima. Sve to bi vas trebalo ubaciti u fantastičan svijet pun blaga, smrtonosnih neprijatelja i tajni.

Developer: Bit Kid. Inc.
Izdavač: Bit Kid. Inc.
Cijena: 20 eura

Code of Princess EX (Nintendo Switch) – 31. srpanj

Iako je ova igra već odavno izašla za PC i Nintendo 3DS platforme, Code of Princess EX donosi svoju jedinstvenu kombinaciju hack’ ‘n slash i beat ‘em up akcijsku i RPG dubinu na Nintendo Switch! Priča prati Princezu Solange of DeLuxia koja se bori da vrati svijet u ruke čovječanstva.

Developer: Studio Saizensen, Nicalis
Izdavač: ATLUS, Agatsuma Entertainment, Nicalis
Cijena: 35-40 eura

Yakuza 0 (PC) – 1. kolovoz

Legendarni SEGA serijal Yakuza 0 ili kako ga ljudi vole zvati “Zero” konačno dolazi na PC! Igrači u ovoj igri mogu saznati kako se živjelo osamdesetih godina u Japanu te kako je to biti junior u Yakuzi. PC verzija igre donosi opcije kao što su otključani framerate i 4K razlučivost.

Developer: Ryu ga Gotoku Studios, SEGA
Izdavač: SEGA, Sony Interactive Entertainment
Cijena: 18 eura

WarioWare Gold (3DS) – 3. kolovoz

Iako je WarioWare Gold na naše tržište došao 27. srpnja, ovoga tjedna dolazi i verzija za Japan i ostatak Azije. Pošto će ova igra biti dostupna na svim tržištima, odlučili smo joj dati posljednje mjesto ovotjednog izdanja rubrike. WarioWare Gold sadrži 300 mikroigara koje će igračima ponuditi 4 načina za igrati i priče svakih likova.

Developer: Nintendo
Izdavač: Nintendo
Cijena: 40 eura