Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike “Igre koje izlaze”. Ovo izdanje je malo drugačije od prethodnih jer su nam na pamet došle nove ideje koje pokušavamo implementirati kako bi vam bilo što lakše saznati neke važnije detalje kao što su developer, izdavač i cijena same igre. Imajte na umu da cijene igara neće uvijek biti ista jer za neke naslove cijene nisu dostupne do samog izlaska igre pa ćemo vam naznačiti da je cijena koja piše očekivana cijena. Ako imate još neku ideju, slobodno ju napišite na našem forumu ovdje.


Dissidia: Final Fantasy NT (PS4) – 31.1.

Ako volite Final Fantasy, a s druge strane se volite opustiti uz rundu Mortal Kombata ili Tekkena, ovo je definitivno igra za vas. U borbi između reda i kaosa koju su ugušili spasitelji s druge strane, kraljevstvu je suđeno izblijediti iz postojanja. Misteriozna moć je kraljevstvu dala dašak nade – novi život. Borba je počela iznova, a svijet je vaša arena.
Preko 24 likova iz Final Fantasy svijeta su igrivi, a igra vam nudi razno razne bitke i lokacije.

Developer: Squere Enix, Team Ninja

Izdavač: Square Enix

Cijena: 60 eura

 

 

Railway Empire (PS4, Xbox One) – 30.1.

Ako obožavate vlakove i simulacije, definitivno provjerite Railway Empire.
U ovoj igri možete napraviti široku i detaljno razrađenu željezničku mrežu, kupiti ili graditi nove željezničke stanice, održavati svoje tvornice, zgrade i turističke atrakcije kako bi svoju mrežu postavili i zadržali ispred konkurencijske. Također, u igri možete kupiti preko 40 različitih vlakova koji su kako tvrde, modelirani s izuzetnim detaljima.

Developer: Gaming Minds Studios

Izdavač: Kalypso

Cijena: 50 eura

 

 

Batallion 1944 (PC) – 1.2.

Battalion 1944 preuzima jezgru iz klasičnih kompetitivnih pucačina i poboljšava klasični FPS osjećaj. Fokusirajući se na 5v5 borbe, igračima će vještine kao što su “flickanje” biti od pomoći, ali najbitniji će biti timski rad koji će biti ključan za pobjedu svake runde. Imajte na umu da je ovo Early Access release te da igra neće biti bez bugova barem neko vrijeme.

Developer: Bulkhead Interactive

Izdavač: Square Enix, Bulkhead Interactive

Cijena: (očekivana cijena) 15 eura

 

 

Final Fantasy XII: The Zodiac Age (PC) – 1.2.

Obožavani klasik se vraća s potpuno novim teksturama i poboljšanom grafikom, a ako ovo nije stavka zbog koje bi još jednom odigrali ovaj klasik, ekipa iz Square Enixa se pobrinula da što bolje unaprijedi i poboljša gameplay. Također, u igri je novi Endless adventure koji sadrži lov, bitke i mini igre. Sve to će se na PC-u prikazivati u 60 SPS-a (sličica po sekundi) i podržavati 21:9 rezolucije. Zgodno!

Developer: Square Enix

Izdavač: Square Enix

Cijena: (očekivana cijena) 50 eura

 

 

EA Sports UFC 3 (PS4, Xbox One) – 2.2.

Ekipa iz EA tvrdi da će ova igra revolucionizirati borilačke i gre uvođenjem novog “Real Player Motion Techa” koji bi trebao dostaviti najvjerodostojnije pokrete i vizuale u sportskim igrama. Igra donosi i novi G.O.A.T. Career Mode u kojemu će te se boriti kako bi postali “Greatest of All Time”.

Developer: EA Sports

Izdavač: Electronic Arts

Cijena: 60 eura