Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike “IGRE KOJE IZLAZE” u kojoj vam svake nedjelje prikažemo koje igre možemo zaigrati u nadolazećem tjednu. Krenimo! 

Call of Cthullu: The Official Video Game (PC, Playstation 4, Xbox One) – 30. listopad

U ovom dugoočekivanom naslovu, igrači preuzimaju ulogu privatnog istražitelja Piercea koji 1924. godine dobiva zadatak da istraži tragičnu smrt obitelji Hawkins. Pirece će se boriti sa ludilom i užasom koji će ga spriječavati u riješavanju misterija. Odlična igra za dane koji dolaze!

Razvojni studio: Cyanide Studios
Izdavač: Focus Home Interactive, Maximum Games
Cijena: 45 eura

Kingdom Hearts: The Story So Far (Playstation 4) – 30. listopad

Kako bi se pripremili na izlazak nove igre, Square Enix je svojim obožavateljima priredio pravu malu/veliku poslasticu!
Igrači će imati priliku još jednom iskusiti avanture Sore, Donalda, Goofyja i ostalih prijatelja u zaustavljanju zle invazije koja prijeti njihovom svemiru.

Razvojni studio: Square Enix
Izdavač: Square Enix
Cijena: 40 eura

The Quiet Man (PC, Playstation 4) – 1. studeni

The Quiet Man na vaše male i velike ekrane donosi imerzivnu akcijsku priču koja je stvorena neprimjetnim kombiniranjem filmskih scena i realističnim CGI-jem.

Razvojni studio: Human Head Studios
Izdavač: Square Enix
Cijena: 15-20 eura

Diablo 3: Eternal Collection (Nintendo Switch) – 2. studeni

Ako ste oduvijek imali želju sjeckati demone i obraniti svijet od samoga đavla u pokretu, onda je ovo igra za vas! Blizzard donosi Diablo 3 na fantastičnu hibridnu konzolu. Eternal Collection sadrži sav naknadno izbačen sadržaj s još ponekim sadržajem koji je ekskluzivan za Nintendo Switch verziju igre, a sljedeći je korak, nadajmo se – cross play!

Razvojni studio: Blizzard Entertainment Inc.
Izdavač: Blizzard
Cijena: 60 eura