Dobrodošli u ovotjednu rubriku IGRE KOJE IZLAZE.
Iako nije bogat s naslovima kao prošla dva, ovoga ćemo tjedna napokon zaigrati dugoočekivani Agony, a pronaći će se i mnoštvo naslova koji će naša tijela ispuniti čistom nostalgijom! Kako ne bi previše duljili s uvodom, krenimo!

Agony
(PC, PlayStation 4, Xbox One) – 29. svibanj

Agony je survival horror igran iz prvog lica i postavljen u pakao. Vaše će putovanje početi u dubini pakla, a igrati će te kao mučena duša koja nema nikakvih uspomena iz prošlosti. Jedna od sposobnosti koja će vam definitivno pomoći u preživljavanju jest ta s kojom možete kontrolirati ljude i opsjedati demone. Kako će to sve funckionirati, vidjeti ćemo u utorak.

Developer: Madmind Studio
Izdavač: Madmind Studio
Cijena: 40 eura

Everspace (PlayStation 4) – 29. svibanj

Everspace kombinira brzu borbu s roguelike elementima, odličnom pričom i prekrasnim vizualima. U ovom naslovu će te se pronaći na izazovnom putovanju kroz prekrasan svemir. Borite se, sklapajte zanimljive dodatke za vaš brod i preživite sve napete bitke u kojima se možete pronaći.

Developer: ROCKFISH Games
Izdavač: ROCKFISH Games
Cijena: 27 eura

Legend of Kay Anniversary (Switch) – 29. svibanj

10 godina nakon prvog izdanja, Legend of Kay Anniversary je temeljiti remaster izovrne igre. Teksture visoke rezolucije, moderna render tehnologija, kristalno čist zvuk i detaljniji modeli likova ovom klasiku daju sasvim nosi sjaj i dolazi na Nintendo Switch!

Developer: Kaiko
Izdavač: Nordic Games
Cijena: 30 eura

Sega Mega Drive Classics (PlayStation 4, Xbox One) – 29. svibanj

Ova kolekcija sadrži 50 naslova različitog žanra. Od poznatijih kao što su Sonic i Streets of Rage 2, u kolekciji će se pronaći i manje poznatiji naslovi. U ovoj kolekciji će bilo koja osoba pronaći naslov koji joj se sviđa! Također, novo izdanje kolekcije sadrži značajke kao što su spremanje pozicija na kojima ste stali i prilagođavanje kontrola kako god vi to zaželite. Također, dolaze achievementsi i online multiplayer!

Developer: Sega
Izdavač: Sega
Cijena: 30 eura

Street Fighter 30th Anniversary Collection (PC, PlayStation 4, Switch, Xbox One) – 29. svibanj

Proslavite 30. Obljetnicu Street Fightera uz ovu kolekciju u kojoj će se pronaći 12 Street Fighter igara od kojih 4 omogućava online multiplayer uz koji možete još jednom preživjeti arkadno iskustvo putem online Arcade modea.

Developer: Digital Eclipse
Izdavač: Capcom U.S.A, Inc.
Cijena: 40 eura