Dobrodošli u ovotjednu rubriku ” Igre koje izlaze ” u kojoj vam donosimo kratak pregled najznačajnijih igara koje će obilježiti nadolazeći tjedan. U tjednu od 25. rujna do 01. listopada očekuje nas izlazak hrpetine igara, od dugo očekivanih AAA naslova pa sve do zvučnih indie igara. Krenimo redom:

U utorak 26. rujna izlazi druga epizoda druge sezone Telltaleove igre Batman: The Telltale Series naziva The Pact koja izlazi za PlayStation 4, Xbox One i PC. Ne znamo ništa konkretno o epizodi osim da ćemo u njoj prvi puta vidjeti Harley Quinn, poznatu negativku iz Batmanovog univerzuma. Nemamo još ni trailer za epizodu, tako da ćemo vam u nastavku staviti trailer za cjelokupnu sezonu igre:

 

Također 26. rujna dolazi Fallout 4: Game of the Year Edition za PlayStation 4, Xbox One i PC. Ovo kompletno izdanje hita iz 2015. u sebi će, osim bazne igre, sadržavati i sve ekspanzije koje su izašle za igru, a to su Nuka-World, Vault-Tec Workshop, Contraptions Workshop, Far Harbor, Wasteland Workshop and Automatron. Budući da nema trailera za Game of The Year izdanje igre, u nastavku pogledajte trailer za najatmosferičniju ekspanziju koja je izašla za igru:

 

Isto tako, 26. rujna izlazi intrigantni naslov poljskog razvojnog studija Reikon Games imena Ruiner koji izlazi za PlayStation 4, Xbox One i PC. U ovoj brutalnoj akcijskoj top-down pucačini, godina je 2091. i upravljate sociopatom koji se bori protiv korumpiranog sistema u potrazi za svojim nestalim bratom. Igra izgleda stvarno jako zanimljivo, svakako preporučamo da pogledate trailer u nastavku:

 

U četvrtak 28. rujna za isključivo za PC izlazi strategija na poteze Total War: WARHAMMER II razvojnog studija Creative Assembly. Od najavljenih rasa s kojima ćemo moći igrati su Lizardmen, High Elves, Dark Elves and Skaven, a veći će naglasak biti stavljen na priču u odnosu na prvu igru. Trailer za igru pogledajte u nastavku:

 

U petak 29. rujna napokon nam dolazi već nadaleko poznati (zbog jedinstvenog rukom crtanog art stila) i zloglasni (zbog svoje težine s kojom imaju problema čak i neki novinari koji imaju preko 20 godina gaming iskustva) Cuphead razvojnog studija StudioMDHR Entertainment Inc. Možebitno najveća Xboxova ekskluziva ove godine, Cuphead je oduševio svakim svojim pojavljivanjem te ne sumnjamo kako će igra biti pravi hit. Trailer za igru pogledajte u nastavku:

 

I za kraj, u petak 29. rujna izlazi najočekivanija igra za mnoge, igra koja je jedna od najočekivanijih svake godine, a radi se o najpopularnijoj sportskoj simulaciji na svijetu. Radi se, naravno, o igri FIFA 2018. Ako želite pravu dubinsku analizu, svakako pogledajte naš video s gamescoma u kojem naš urednik potanko opisuje razliku u odnosu na konkurenciju i u odnosu na prošle nastavke. Trailer za igru pogledajte u nastavku: