Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike “IGRE KOJE IZLAZE” u kojoj vam kao i svake nedjelje napišemo par nama najzanimljivijih naslova koje ćemo moći zaigrati već ovoga tjedna. Krenimo!

Ancestors Legacy (PC, Xbox One) – 22. svibanj

Ancestors Legacy je real time strategija bazirana na squadovima sa snažnim fokusom na taktiku. Inspirirana je srednjovjekovnom europskom povijesti te u život vraća 4 različite nacije i njihove sukobe koji su se uglavnom riješavali ratovima.

Developer: Destructive Creations
Izdavač: 1C
Cijena: 40 eura (trenutno na popustu 36 eura)

Mega Man Legacy Collection (Switch) – 22. svibanj

Mega Man Legacy Collection dolazi na Nintendo Switch! Iako ne znamo zašto su ju odrezali na dva dijela, svakako smo sretni činjenicom da će mlađi gameri, a i oni stariji moći zaigrati Mega Man igre na Switchu. Prva kolekcija sadrži 6 8-bit klasičnih igara koje su izašle za Nintendo Entertainment System – Mega Man, Mega Man 2, Mega Man 3, Mega Man 4, Mega Man 5 i ne bi vjerovali, Mega Man 6!

Developer: Digital Eclipse
Izdavač: Capcom
Cijena: 15 eura

Mega Man Legacy Collection 2 (Switch) – 22 svibanj

Drugi dio Mega Man kolekcije sadrži Mega Man 7, 8, 9 i 10 te košta 5 eura više.

Developer: Digital Eclipse
Izdavač: Capcom
Cijena: 20 eura

Runner3 (PC, Switch) – 22. svibanj

Gameplay koji se bazira na ritmu glazbe iz BIT.TRIP RUNNER i Runner2 naslova se vraća bolji nego ikad! Ovo je doslovno platformer u kojemu imate naratora kojemu glas daje Charles Martinet (najpoznatiji kao glas Super Marija) i gameplay koji je baziran na ritmu glazbe. Treba li išta više reći o ovome?

Developer: Choice Provisions
Izdavač: Choice Provisions, Nicalis
Cijena: 28 eura (trenutno na popustu 23,80 eura)

State of Decay 2 (Standard Edition) (PC, Xbox One) – 22. svibanj

Ako ste se oduvijek zamišljali kao osoba koja bi vodila računa o ljudima koji žive za vrijeme Zombie apokalipse, onda je ovo igra za vas. Lootajte, pucajte, tražite potrebne resurse, skupljajte preživjele i stvarajte im dom. Kao Simsi, ali u The Walking Dead svemiru.

Developer: Undead Labs
Izdavač: Microsoft Game Studios
Cijena: 30 eura

Tennis World Tour (PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch) – 22. svibanj

Novi standard razvijen od strane veterana teniskih simulacija: igrajte kao jedan od 30 profesionalnih tenisača, naučite sve tehnike i savladajte sve vrste površine kako bi baš vi postali prvak!

Developer: BigBen Interactive, Breakpoint
Izdavač: BigBen Interactive, Oizumi Amuzio
Cijena: 60 eura

Dark Souls Remastered (PC, PlayStation 4, Xbox One) 25. svibanj

Dark Souls. Svi znamo što je Dark Souls. Savjet za one kojima će ovo biti prvi put da su zavirili u zarazni svijet Dark Soulsa: Kad kupujete igru, uz nju odmah kupite i još jedan kontroler.

Developer: From Software
Izdavač: Namco Bandai Games
Cijena: 40 eura

Detroit: Become Human

Detroit: Become Human izgleda odlično i definitivno je jedna od najugodnijih Quantic Dream igara za igrati. Ovaj naslov preporučujemo svima koji obožavaju Blade Runner. Ovo je jedna od onih igara koje imaju izbornike i titlove na našem jeziku pa je i to plus za one koji nisu na dobroj grani sa stranim jezicima.

Developer: Quantic Dream
Izdavač: Sony Interactive Entertainment
Cijena: 60 eura