Nedjelja je tu, jedan tjedan je iza nas, drugi ispred nas, a mi smo ovdje kako bi vam još jednom zaželjeli dobrodošlicu u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE! Prošli tjedan je bio prepun akcije zbog izlaska fantastičnog naslova Ace Combat 7: Skies Unknown, a ovaj će tjedan obilježiti obilna količina straha i nostalgije kojoj se neopisivo radujemo!

The Hong Kong Massacre (PC, PlayStation 4) – 22. Siječanj

Ako vam se gameplay igara Hotline Miami jako sviđa, ali jednostavno ne možete prijeći preko pixel art vizuala, The Hong Kong Massacre je igra za vas! Inspirirana klasičnim akcijskim filmovima, priča će vas staviti u sam centar tvrdokorne osvetničke priče koja će biti prepuna brutalnog napucavanja i nasilja.

Razvojni studio: VRESKI
Izdavač: VRESKI
Cijena: očekivana cijena 15-20 eura

SMITE (Nintendo Switch) – 24. siječanj

SMITE je svim MOBA igračima već dobro poznat! Za one koji nisu imali kontakt s ovom igrom, radi se o igri sličnoj kao DotA ili League of Legends, samo što igrači ovdje kontroliraju bogove kao što su Ares, Pele, Thor i slični te se igra iz trećeg lica. Dolazak ove igre na Nintendo Switch je svakako zanimljiv pošto će svi obožavatelji (a i oni koji će tek postati) moći igrati SMITE na prijenosnoj konzoli.

Razvojni studio: Titan Forge Games, Hi-Rez Studios
Izdavač: Hi-Rez Studios
Cijena: 0

Resident Evil 2 Remake (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 25. siječanj

Iako je Resident Evil 2 izašao davne 1998. godine, osvojio je srca mnogih igrača svojom fantastičnom atmosferom i pričom te sad, ovoga tjedna, na PC, PlayStation 4 i Xbox One platforme dolazi u potpuno novom ruhu! Ako obožavate Resident Evil 2, ako volite horror igre i već dugo tražite dobru zombie igru, RE2 Remake sa sigurnošću zaslužuje vašu pažnju.

Razvojni studio: CAPCOM Co., Ltd.
Izdavač: CAPCOM Co., Ltd.
Cijena: 60 eura