Dobrodošli u ovotjednu rubriku “Igre koje izlaze”. Ovaj tjedan vidimo veliki boom party igara, a dolazi nam i dugoočekivani PSVR naslov – Bravo Team. Većina igara izlazi u utorak, a mi se najviše radujemo najljepšem Final Fantasy XV izdanju do sad!

Bravo Team (PSVR) – 6.3.

Bravo Team će vam pomoću PSVR headseta pružiti da osjetite žar borbe u adrenalinski ispunjenom putovanju punom intenzivnog borbenog i taktičkog timskog rada. Prilagođavajte svoje taktike i iskoristite mogućnosti svih oružja koja pronađete kako bi poraz pretvorili u pobjedu.

Developer: SuperMassive Games
Izdavač: Sony Interactive
Cijena: 39,99€

Final Fantasy XV: Royal Edition (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 6.3.

Uz bogat bonus sadržaj, podršku ultra grafičkih opcija i ogromne razlučivosti uz HDR10 u utorak možete uživati i najboljem i najljepšem Final Fantasy XV iskustvu ikad.

Developer: Square Enix
Izdavač: Square Enix, Koch Media
Cijena: 49,99€

Fear Effect Sedna (PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch) – 6.3.

Uzbudljiva akcija i stealth gameplay poboljšani novim Fear sustavom će vam donijeti odlično iskustvo i priču. Često će te iskorištavati dinamične mogućnosti vašeg tima kako bi pobijedili neprijatelje.

Developer: Sushee
Izdavač: Square Enix
Cijena: nepoznata

Frantics (PlayStation 4) – 7.3.

Koristeći svoj mobitel ili tablet kao kontroler, uživajte u 15 zabavnih party igara za do 4 igrača! Lisica kao voditelj će raditi što god treba kako bi podigla atmosferu na što višu razinu, a na vašem ekranu će se prikazivati tajne informacije i misije kako bi došli na prvo mjesto.

Developer: Sony Interactive Entertainment
Izdavač: Sony Interactive Entertainment
Cijena: 19,99€

Scribblenauts Showdown (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch) – 9.3.

Scribblenauts party stil! Uživajte u zabavnom stilu Scribblenauts iskustva kako bi nadmudrili protivnike u 25 mini igara.

Developer: Warner Bros. Interactive Entertainment
Izdavač: Warner Bros. Interactive Entertainment
Cijena: 39.99€