Dobrodošli u ovotjednu rubriku “Igre koje izlaze” u kojoj ćemo vam prikazati par naslova u kojima možete uživati već od ovoga tjedna. Iako ovaj tjedan nemamo nešto velikih naslova, jedan od “većih” naslova koje će te pronaći na ovoj listi se na tržištu pojavljuje već peti put!

A Story of Distress (PC, podrška samo za HTC Vive) – 2. travanj

Vi i vaš brat krećete na putovanje u veliki grad kako bi postali uspješni trgovci. Lijep i lagan početak igre će pokvariti ubojstvo vašeg brata zbog kojega će vam se srce ispuniti čistom mržnjom. Kroz igru će te koristiti stealth mehanike kako vas mržnja ne bi obuzela od glave do pete kako bi osvetili ubojstvo svog brata.

Developer: Yellow Panda Games
Izdavač: Yellow Panda Games
Cijena: Nepoznata

Minit (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 3. travanj

Minit je neobična pustolovina koja se igra 60 sekundi. Putujte izvan komforta svojeg doma kako bi pomogli neobičnim osobama, otkrili bezbrojne tajne i prevladate opasne neprijatelje, sve u nadi da će te maknuti poprilično neobično prokletstvo koje vam čini dane dugima 60 sekundi.

Developer: JW, Kitty, Jukio, Dom
Izdavač: Devolver Digital
Cijena: Nepoznata

The Elder Scrolls V: Skyrim VR (PC, podrška i za Oculus Rift i za HTC Vive) 3. travanj

Još jedna verzija Skyrima! Svi već znaju što je Skyrim, ali ovaj put Skyrim u VR-u možete iskusiti i na vašem PC-u uz pomoć Oculus Rifta ili HTC Vivea. Pokraj same igre, uz VR edition dolaze sve 3 ekspanzije.

Developer: Bethesda Game Studios
Izdavač: Bethesda Softworks
Cijena: 60 eura

Tanks VR (PC, podrška samo za HTC Vive) – 6. travnja

Tanks VR je multiplayer igra s događajima iz Drugog svjetskog rata. Jednostavno izaberite tenk iz svoje garaži i uronite u lude i nezaboravne 5 na 5 borbe kako bi drugim igračima pokazali svoju preciznost i manevriranje. Za najbolje iskustvo pri igranju će se pobrinuti odlične kontrole koje će vam omogućiti da sami upravljate cijelim tenkom baš kako vi to želite.

Developer: Tanks VR
Izdavač: Tanks VR
Cijena: Nepoznata

Pillars of Eternity II: Deadfire (PC) – 8. travnja

Ovaj naslov sadrži ogroman otvoreni svijet, masivan broj likova i prekrasne ručno bojane pozadine. Također sadrži priču koju možete odigrati na svoj način, a nas najviše raduje činjenica da ovaj genijalni RPG dolazi na Nintendo Switch na koji ovaj naslov izlazi krajem godine.

Developer: Obsidian Entertainment
Izdavač: Versus Evil, Obsidian Entertainment
Cijena: 46 eura