Gledajući popis nadolazećih igara za idući tjedan, možemo zaključiti kako će ovo biti tjedan koji će obilježiti Nintendovi naslovi za njihov Switch. Nintendo si je uistinu dao truda u pružanju kvalitetnog sadržaja za svoju konzolu, a činjenica o impresivnim brojkama prodanih primjeraka njihove konzole je testament da im se uloženi trud itekako isplatio. U ovotjednoj rubrici IGRE KOJE IZLAZE pogledajte što nam je to japanski div pripremio u tjednu koji dolazi, a isto tako i igrači na ostalim platformama neće ostati zakinuti jer će i za njih biti zanimljiv naslova vrijednih vaše pažnje. U nastavku pogledajte igre koje će idućeg tjedna ugledati svijetlo dana na vašim konzolama i računalima:

Započet ćemo ovaj popis s igrom Flashback koja slavi svoju 25-tu godišnjicu i koja će dobiti svoje remasterirano izdanje. Iako je igra originalno izašla za Amigu davne 1992. godine, ovaj remaster bazirat će se na verziji za Super Nintendo i sadržavat će novitete poput novih grafičkih filtera, remasteriranim zvukom i glazbom, novom ”Rewind” mehanikom koju ćemo moći koristiti ovisno o razini težine na kojoj igramo i tutorial za one kojima će možda trebati pomoć. Igra je dostupna od danas za Nintendo Switch,a trailer za igru pogledajte u nastavku:

 

Nadalje, u utorak 19. lipnja za PlayStation 4 i Nintendo Switch izlazi The Lost Child, japanski RPG u kojem preuzimamo ulogu mladog istraživačkog novinara Hayata Ibukija koji je upleten u borbu između anđela, demona i palih anđela. Njegov je zadatak zarobiti pobijeđene neprijatelje i pretvoriti ih u saveznike. Trailer za igru pogledajte u nastavku:

 

Također, u utorak 19. lipnja za PlayStation 4 i Switch izlazi Anima: The Nameless Chronicles – akcijski RPG iz trećeg lica u kojem ulazimo u ulogu bezimenog čovjeka koji je proklet vječnim životom i koji mora hodati zemljom do kraja vremena. Trailer za igru pogledajte u nastavku:

 

Glazbena igra Musynx izlazi za Switch u četvrtak 21. lipnja. Musynx je igra u kojoj će igrači morati ispravno pritisnuti odgovarajuću tipku u ritmu glazbe kako bi ostvarili što veći broj bodova. Igrači će moći isprobati preko 90 pjesama u raznolikim žanrovima – od hip-hopa do rock glazbe. Trailer za igru pogledajte u nastavku:

 

Nadalje, u petak 22. lipnja za PlayStation 4 i PC izlazi New Gundam Breaker – akcijska igra u kojoj gradite svoj Gunpla, odnosno svoju inačicu robota za borbu u kojoj možete skupljati dijelove pobijeđenih Gunpli robot i iskoristiti njihove dijelove kako bi poboljšali sami sebe. Igra obećava mod za jednog igrača, a za one koji žele igrati s prijateljima moći će igrati igru u 3 vs. 3 modu. Trailer za igru pogledajte u nastavku:

 

I za kraj, ostavili smo najveći naslov koji izlazi ovog tjedna, a to je Mario Tennis Aces koji izlazi idući petak 22. lipnja za Switch. Ova igra imat će hrpetinu modova poput običnog moda za jednog igrača i u parovima, a tu je i Adventure mode u kojem ćemo morati rješavat određene misije, borit se protiv bossova, itd. Trailer za igru pogledajte u nastavku: