Dobrodošli u ovotjednu rubriku “Igre koje izlaze” u kojoj ćemo vam prikazati par naslova u kojima možete uživati već od ovoga tjedna. Iako ovaj tjedan nema mnogo naslova, napokon ćemo svjedočiti dolasku novog God of Wara i Nintendovog Laboa.

Yakuza 6: The Song of Life (PlayStation 4) – 17. travanj

Nakon kratkog vremena provedenog u pritvoru, Kazuma Kiryu će saznati da su mu najdraži u velikoj opasnosti. U finalu serijala će te imati priliku vidjeti što je naš protagonist spreman napraviti zbog svoje familije.

Developer: Ryu ga Gotoku Studios
Izdavač: Sega
Cijena: 60 eura

God of War (PlayStation 4) – 20. travanj

Neki ga zovu Dad Simulator, a neki tvrde da je ovo jedna od najboljih, ako ne i najbolja igra ove generacije. U novom God of Waru ćemo pratiti Kratosa i njegovog sina Atreusa koji će se uputiti u brutalno područje Midgarda kako bi ispunili duboki osobni quest.

Developer: SCE Santa Monica
Izdavač: Sony Interactive Entertainment
Cijena: 60 eura

Nintendo Labo Variety Kit (Nintendo Switch) – 20. travanj

Variety Kit nam donosi 5 različitih “projekta” koje možete napraviti i igrati se s njima – par “automobila” na “daljinsko upravljanje”, štap za pecanje, kuću, motor i piano. Pokraj toga, Nintendo Labo nudi takozvani Labo Garage u kojemu će te svoju maštu pretvoriti u stvarnost.

Developer: Nintendo
Izdavač: Nintendo
Cijena: 70 eura

Nintendo Labo Robot Kit (Nintendo Switch) – 20. travanj

Labo Robot Kit će vam omogućiti da izgradite svoj ruksak i vizir kako bi na ekranu upravljali ogromnog robota. Nešto je skuplji od Variety Kita, ali je definitivno složeniji.

Developer: Nintendo
Izdavač: Nintendo
Cijena: 80 eura