Dobrodošli u ovotjedno izdanje “IGRE KOJE IZLAZE” – jedne od najpopularnijih rubrika na našem web portalu! Iako ovi ljetni dani nisu nešto bogati novim igrama, ipak ćemo imati priliku zaigrati par zanimljivih igara!

Tempest 4000 (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 17. srpanj

Tempest 4000 je shoot ‘em up igra u kojoj igrači kontroliraju svemirski brod pod nazivom Claw. Igra sadrži 100 razina koje se mogu odigrati na 3 različita načina (standard, pure i endurance). Glavni cilj igre je preživjeti svaku razinu eliminiranjem svih neprijatelja što je to prije moguće kako bi se igrači penjali na ljestvici ostvarivajući što veće rezultate.
Ovo je jedna od prvih igara koja je najavljena za nadolazeću Atari VCS konzolu.

Developer: Llmasoft
Izdavač: Atari
Cijena: 30 eura

Far Cry 5: Lost on Mars (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 17. srpanj

Novi, drugi DLC za Far Cry 5 dolazi ovoga tjedna te prebacuje ludost serijala koja je bila prisutna u Hope Countyju na Crveni planet! U ovoj avanturi Nick Rye teleportacijom završava na Marsu te mora pomoći svom prijatelju Hurku kako bi spriječili invaziju vanzemaljaca na Zemlju. Igrači će imati priliku koristiti arsenal vanzemaljskog oružja, a jedno od njih se zove Blaster of Disaster!

Developer: Red Storm, Ubisoft Montreal, Shanghai, Toronto, Kiev
Izdavač: Ubisoft
Cijena: DLC 12 eura, Season Pass 30 eura

Mothergunship (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 17. srpanj

Bullet-hell FPS igra u kojoj sklapate svoje oružje, borite se protiv ogromnih “šefova” i pokušavate poraziti robotske vanzemaljce koji su osvojili Zemlju. Iskušajte se u brutalnim bitkama koje traju konstantno i pokušajte preživjeti u okolini u kojoj se ne smijete zaustaviti!

Developer: Grip Digital, Terrible Posture Games
Izdavač: Grip Digital
Cijena: 30 eura

Sonic Mania Plus (PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch) – 17. srpanj

Sonic Maniu smo prvi put zaigrali u kolovozu prošle godine, a ovoga tjedna nam dolazi potpuno fizičko izdanje! Sonic Mania se može pohvaliti svojom novom avanturom koja nudi mnogo borbi protiv bossova i zabavnim klasičnim gameplayem.

Developer: Christian Whitehead, Headcannon, PagodaWest Games
Izdavač: SEGA
Cijena: 30 eura

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion (PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch) – 20. srpanj

Pratite avanture naših junaka Jakea i Finna dok istražuju otvoreno more, traže skrivene dokaze i tragove, ispituju sumnjive osumnjičenike i bore se protiv pirata kako bi riješili veliki misterij i spasili svijet koji je iz nekog razloga preplavljen!

Developer: Climax Studios
Izdavač: Outright Games
Cijena: 40 eura