Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE u kojoj vam svake nedjelje dostavimo listu nama najiščekivanijih igara. Nećemo previše duljiti pa se bacamo na posao!

Lego DC Super Villains (PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch) – 16. listopad

Uskočite u Lego DC avanturu u kojoj vam je glavni cilj biti najbolji/najveći zlikovac ikad! Igrači će kreirati i igrati sa svojim super novim zlikovcem prateći priču kojoj su akcija i humor glavni atributi.

Developer: TT Games
Izdavač: Warner Bros. Interactive Entertainment
Cijena: 40 eura

Starlink: Battle for Atlas (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch) – 16. listopad

Starlink: Battle for Atlas je akcijska avantura igrana iz perspektive trećeg lica. Radnja je smještena u zvjezdani sustav Atlas u kojemu će se igrači upoznati s raznolikim vanzemljolikim vrstama kako bi izgradili posadu i promijenili svijet. Ova igra se može pohvaliti svojom “toys-to-life” značajkom zbog koje možete graditi svoj brod na samom kontroleru! Kako to funkcionira, nemamo pojma, ali znamo da je fenomenalno!

Developer: Ubisoft
Izdavač: Ubisoft
Cijena: 75 eura

Syberia 3 (Nintendo Switch) – 18. listopad

Syberia 3 će vas dovesti u tajanstveni svemir ispunjen s mnogo zanimljivih i neobičnih likova. Igrači na ostalim platformama su već upoznali sve te likove i otkrili priču igre prije nešto više od godinu dana, a svi koji imaju Nintendo Switch i nisu odigrali ovaj naslov, to će od ovog četvrtka moći napraviti na svojoj hibridnoj konzoli.

Developer: Microïds
Izdavač: Microïds
Cijena: 50 eura

Dark Souls Remastered (Nintendo Switch) – 19. listopad

Nakon odgoda i dugog čekanja, Dark Souls napokon dolazi na Nintendo Switch i to u REMASTERED izdanju! Od petka, ovu brutalno tešku igru možete iskusiti za stolom, TV ekranom ili u pokretu! Također, valja napomenuti da igra ima multiplayer u kojemu 6 igrača mogu surađivati ili jednostavno igrati jedni protiv drugih.

Developer: FromSoftware
Izdavač: Bandai Namco Entertainment
Cijena: 40 eura

Soulcalibur VI (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 19 . listopad

Ako volite igrati borilačke igre koje se fokusiraju na oružja, definitivno vam preporučujemo Soulcalibur VI. Ovo je najljepša i najdublja igra u serijalu kako developeri tvrde, a mi se najviše radujemo tome što ćemo imati priliku igrati s jednim jedinim – Geraltom iz serijala The Witcher.

Developer: Bandai Namco Studios
Izdavač: Bandai Namco Entertainment
Cijena: 60 eura