Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike “IGRE KOJE IZLAZE” u kojem vam prikazujemo najzanimljivije naslove koje možete zaigrati ovaj tjedan! Ovaj tjedan izlazi stvarno puno igara pa krenimo!

Battle Chasers: Nightwar (Switch) – 15. svibanj

Battle Chasers: Nightwar je RPG inspiriran klasičnim RPG naslovima s dubokim tamnicama, turn-based bitkama predstavljenim u JRPG formatu te bogatom pričom koja se otkriva istraživanjem okoline.

Developer: Airship Syndicate Entertainment
Izdavač: Nordic Games Publishing, THQ Nordic
Cijena: očekivana cijena 30 euraDragon’s Crown Pro
(PlayStation 4) – 15. svibanj

Najljepši 2D RPG naslovu koji je očarao više od milijun ljudi na PlayStation 3 i PlayStation Vita platformama dolazi na PlayStation 4! U Dragon’s Crown će te se pronaći na putu kraljevstvom Hydeland, a na vama je da pronađete zmajsku krunu!

Developer: Vanillaware
Izdavač: ATLUS, NIS America
Cijena: nepoznata

Horizon Chase Turbo (PC, PlayStation 4) – 15. svibanj

Nevjerojatna arkadna igra inspirirana super zabavnim trkaćim igrama iz 90-ih dolazi na PC i PlayStation 4 kako bi vas još jednom obuzela nostalgijom. Topla preporuka svima koji su uživali u ovakvoj vrsti igara!

Developer: Aquiris Game Studio
Izdavač: Aquiris Game Studio
Cijena: nepoznata

Little Witch Academia: Chamber of Time (PC, PlayStation 4) – 15. svibanj

Otkrijte tajne na akademiji Luna Nova i doživite čarobni svijet japanskog animiranog stila.
U igri se pridružujete Akki i njezinim prijateljima koji rade kao tim – istražuju tamnice, bacaju čarolije te koriste istu kako bi konačno otkrili sedam čuda i riješili tajnovitu promjenu vremena.

Developer: Bandai Namco Games
Izdavač: Bandai Namco Games
Cijena: 50 eura

Omensight (PC, PlayStation 4) – 15. svibanj

Omensight je akcijska igra koja se odvija oko ubojstva i misterije. Igrat ćete kao Harbinger, moćni mistični ratnik koji je svjedočio uništenju svijeta. Da bi spriječio takav događaj, Harbinger odlučuje ponoviti taj sudbonosni dan i riješiti ubojstvo čija je smrt pokrenula apokalipsu.

Developer: Spearhead Games
Izdavač: Spearhead Games
Cijena: 20 eura

Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux (3DS) – 15. svibanj

Zahvaljujući svojoj demonskoj SF priči, zanimljivom paletom demona i višestrukim načinima prelaženja igre, Strange Journey je definitivno JRPG avantura koju ne smijete propustiti.

Developer: ATLUS
Izdavač: Atlus
Cijena: 40 eura

Far: Lone Sails (PC) – 17. svibanj

U ovom naslovu, igrači će morati poduzeti sve kako bi kretali svoje jedinstveno vozilo – dakle morate prevladati brojne prepreke i izdržati opasne vremenske uvjete. Koliko daleko možete doći? Što će te pronaći na putu? Gdje idete? Odgovore na ova pitanja možete otkriti u ovom zanimljivom 2.5D naslovu.

Developer: Okomotive
Izdavač: Mixtvision
Cijena: nepoznata

Hyrule Warriors: Definitive Edition (Switch) – 18. svibanj

Da ne duljimo – s likovima iz The Legend of Zelda serijala se borite protiv horde neprijatelja. Ovaj naslov je prvi puta došao na Wii U te je pretrpio istu sudbinu kao Donky Kong Country: Tropical Freeze. Od petka ga možete zaigrati na Nintendo Switch platformi u 1080p s čak dva igrača na jednom ekranu!

Developer: Omega Force, Koei Tecmo Games
Izdavač: Nintendo, Koei Tecmo Games
Cijena: 60 eura

Little Nightmares: Complete Edition (Switch) – 18. svibanj

Simpatični 2.5D horror platformer dolazi na Nintendo Switch u kompletnom izdanju. U Little Nightmaresu će te se suočiti sa svim strahovima koje ste imali kao klinac te prelaziti fantastične zagonetke.

Developer: Tarsier Studios
Izdavač: Bandai Namco Games
Cijena: 30 eura

State of Decay 2 Ultimate Edition (Xbox One, PC) – 18. svibanj

U State of Decay 2 ćete pokušavati izgraditi svoju zajednicu preživjelih. Ako vam dosadi igrati solo, uvijek imate opciju da pozovete do 3 prijatelja (neovisno o platformi) kako bi s njima istraživali veliki otvoreni svijet ispunjen zombijima. Ultimate Edition vam donosi rani pristup igri (4 dana prije izlaska Standard Editiona), State of Decay: Year One Survival Edition (verziju za konzole) Independence Pack i Daybreak Pack.

Developer: Undead Labs
Izdavač: Microsoft Game Studios
Cijena: 50 eura