Dobrodošli u ovotjednu rubriku “Igre koje izlaze”. Napokon je došao tjedan kada ćemo po prvi puta pokrenuti A Way Out, igru koju je dizajnirao Josef Fares nakon uspjeha svoje prve igre Brothers: A Tale of Two Sons, a Ubisoft se vraća s 4K remasterom igre Assassin’s Creed Rogue. Tjedan će sporo krenuti ali zato u utorak i srijedu ukupno izlazi čak sedam naslova.

Assassin’s Creed Rogue: Remastered (PS4, Xbox One) – 20.3.

Assassin’s Creed Rogue bio je zadnja igra u franšizi koja je izašla za PS3 i Xbox 360, a zatim i za PC. Priču Shaya Patricka Cormaca sada ćete moći igrati u 4K rezoluciji na svojoj najdražoj konzoli. Igra dolazi sa svim DLC-jem iz originalne verzije, a Ubisoft obećava poboljšano renderanje okoline, bolje efekte i bolje teksture.

Developer: Ubisoft
Izdavač: Ubisoft
Cijena: $29.99

Attack on Titan 2 (PS4, Xbox One, PC, Switch) – 20.3.

Bazirana na mangi Shingeki no Kyojin, akcijska hack and slash igra Attack on Titan nakon dvije godine dobiva nastavak. Priča iz prve igre se nastavlja i prati daljnja poglavlja Attack on Titan mange.

Developer: Omega Force
Izdavač: Koei Tecmo
Cijena: $59,99

Sea of Thieves (Xbox One, PC) – 20.3.

Sea of Thieves je piratska, akcijska avantura bazirana na kooperativnoj multiplayer mehanici. Igra se u prvom licu i sadržavati će mogućnost igranja s igračima na drugoj platformi. Grupa igrača će raspodijeliti uloge upravljanja piratskog broda, pucanja i ostalih aktivnosti, i otići će na putovanje prepuno questova i borba s ostalim igračima u otvorenom, dijeljenom svijetu.

Developer: Rare Ltd.
Izdavač: Microsoft Studios
Cijena: $59,99

Titan Quest (PS4, Xbox One) – 20.3.

Titan Quest je igra stara čak 12 godina, ali nije zaboravljena. Prošle godine, THQ Nordic je izbacio ekspanziju pod nazivom Titan Quest: Ragnarök, a ovog utorka Titan Quest dobiva port na PlayStation 4 i Xbox one. Ovo je akcijska RPG igra slična Diablu. Postavljena je u davni svijet stare Grčke i Egipta te stavlja igrača u ptičju perspektivu.

Developer: Iron Lore Entertainment, DotEmu, Demiurge Studios
Izdavač: THQ, THQ Nordic
Cijena: $29.99

A Way Out (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 23.3.

A Way Out je akcijska avantura iz trećeg lica, specifično dizajnirana za isključivo kooperativno igranje. Igrači kontroliraju Lea i Vincenta, dva zatvorenika koja pokušavaju pobjeći. Filozofija tima iza ove igre je da žele stvoriti iskustvo koje je unikatno i posebno. Ovaj naslov bit će dio EA Originals programa čija je svrha financiranje malih, nezavisnih igara.

Developer: Hazelight Studios
Izdavač: Electronic Arts
Cijena: $29,99

Detective Pikachu (3DS) – 23.3.

Pikachu je progovorio! Prije dvije godine u Japanu, to jest, ali sada igra dolazi i na naše dijelove svijeta. Detective Pikachu humoristična je igra u kojoj Pikachu nosi detektivsku kapicu i riješava zagonetke. Gigantski Pikachu amiibo također će biti dostupan.

Developer: Creatures
Izdavač: Nintendo, The Pokémon Company
Cijena: $39.99

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom (PS4, PC) – 23.3.

Ni no Kuni II: Revenant kingom je RPG igra u kojoj mladi kralj Evan Pettiwhisker Tildrum pokušava vratiti svoje kraljevstvo. Svijet je otvoren, a gameplay se sastoji od raznih questova i istraživanja gradova i sela.

Developer: Level-5
Izdavač: Level-5, Namco Bandai Games
Cijena: $59,99