Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE! Protekla dva tjedna donijela su nam zanimljive igre kao što su Resident Evil 2 Remake, Ace Combat 7: Skies Unknown i neočekivani Apex Legends, a ovoga tjedna bit će toliko igara da jednostavno ne znamo što bismo prvo zaigrali! Kako vas ne bismo previše zadržavali, krenimo s listom!

 

The Liar Princess and the Blind Prince (PlayStation 4, Nintendo Switch) – 12. veljače

Igra inspirirana bajkom, The Liar Princess and the Blind Prince ispričat će vam priču o dva usamljena srca koja su se igrom slučaja pronašla na istom mjestu. Rješavajte zagonetke, izbjegnite zamke, skupljajte cvijeće i latice kako biste otključali djeliće sjećanja i pronašli lijek za princa.

Razvojni studio: Nippon Ichi Software
Izdavač: Nippon Ichi Software
Cijena: 20-40 eura

 

Crackdown 3 (PC, Xbox One) – 15. veljače

Nakon nekoliko odgoda i gotovo devet godina čekanja, ovoga tjedna napokon će doći vrijeme za zaustavljanje kriminala! Crackdown 3 će vas ubaciti u tijelo i duh super moćnog agenta koji će uz pomoć oružja, svog vozila i super moći istraživati grad i stati na kraj kriminalnom carstvu. Ono što bi se obožavateljima serijala Crackdown moglo svidjeti je co-op mode, posve novi multiplayer mod u kojemu je destrukcija vaše najbolje oružje i Xbox Play Anywhere s kojime vam igra dopušta da ju zaigrate na platformama Xbox One i PC.

Razvojni studio: Reagent Games
Izdavač: Microsoft Game Studios
Cijena: 60 eura

 

Jump Force (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 15. veljače

Što bi se dogodilo kad bi sve poznate manga heroje ubacili u naš svijet? Upravo je to razmišljao razvojni tim Spike Chunsoft i shvatio da bi to bila fantastična ideja! Jump Force nam omogućuje napraviti svog vlastitog lika i uskočiti u singleplayer kampanju u kojoj ćemo se boriti protiv heroja iz Dragon Ball Z, Yu-Gi-Oh!, Naruto, One Peace i mnogih drugih manga, a ako singleplayer nije za vas, jednostavno uskočite u Online lobby i izazovite druge igrače!

Razvojni studio: Spike Chunsoft
Izdavač: Bandai Namco Games
Cijena: 60 eura

 

Far Cry: New Dawn (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 15. veljače

Ako želite nešto drugačije, ali vam fali Hope County iz igre Far Cry 5, Far Cry: New Dawn mogla bi biti igra za vas! Novi spin-off nastavak ubacit će vas u Hope County 17 godina nakon nuklearne katastrofe. Vaši glavni neprijatelji su Highwaymeni i njihovi zastrašujući lideri The Twinsi kojima je glavni cilj preuzeti posljednje resurse.

Razvojni studio: Ubisoft Montreal
Izdavač: Ubisoft
Cijena: 40 eura

 

Metro Exodus (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 15. veljače

Metro Exodus je, kako razvojni tim tvrdi, fantastična “story-driven” akcijska igra koja savršeno miješa različite stilove igranja. Metro Exodus sve to čini uz odličnu horror atmosferu i gameplay mehanikama survival igara. Bez obzira na sve kontroverze koje posljednjih dana kruže oko ove igre, mi ju jedva čekamo zaigrati!

Razvojni studio: 4A Games
Izdavač: Deep Silver
Cijena: 60 eura