Dobrodošli u novo izdanje jedne od najboljih rubrika koje čitate ponedjeljkom – IGRE KOJE IZLAZE!

Prošloga smo se tjedna oduševljeno borili protiv nevjerojatnih demonskih moći u dugoiščekivanom, petom nastavku serijala Devil May Cry te smo nešto manje oduševljeni pokušavali preživjeti s 3 različita igriva lika u posve novoj igri Left Alive. Što sve možemo raditi idući tjedan? Saznajte u nastavku!

The Caligula Effect: Overdose (PC, PlayStation 4, Nintendo Switch) – 15. ožujak

The Caligula Effect jest RPG s turn-based načinom borbe po tamnicama koja je smještena u VR program koji nam je poznatiji kao Mobius koji je kreiran kako bi ljudi koji u pravom životu osjećaju bol i patnju odmorili glavu te živjeli u idiličnom svijetu. Ovaj naslov je izašao 2016. godine (Japan) te 2017. godine (ostatak tržišta) za platformu PlayStation Vita. Sredinom svibnja 2018. godine je u Japanu izašao za platformu PlayStation 4, a ostatak tržišta, kao i PC i Nintendo Switch platforme ovu igru dobivaju 15. ožujka!

Razvojni studio: Aquaria
Izdavač: ATLUS, FuRyu, Overdose i NIS America
Cijena: 50 eura

Tom Clancy’s The Division 2 (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 15. ožujak


Kao što mu samo ime govori, Tom Clancy’s The Division 2 je drugi nastavak odličnog naslova The Division koji je izašao u ožujku 2016. godine. Radnja ove igre se odvija 7 mjeseci nakon prve i to u Washingtonu (da, tamo gdje je Bijela kuća!) za vrijeme rata između preživjelih. Igrači igru mogu odigrati solo ili s još 3 igrača, a u igri će se također nalaziti raidovi za koje će se udružiti i do 8 igrača!

Razvojni studio:  Massive Entertainment
Izdavač: Ubisoft
Cijena: 60 eura

One Piece: World Seeker (PC, PlayStation 4, Xbox One) – 16. ožujak

One Piece: World Seeker će vas ubaciti u tijelo i duh Luffyja te vas odvesti na ludo, akcijsko putovanje u kojemu možete osjetiti stvarne moći legendarnog voća Gum-Gum te s time otkriti nikad otkrivene tajne otoka Jail Island koji se nalazi u Novom Svijetu. Igrači će se boriti i istraživati u ogromnom otvorenom svijetu koji slobodno mogu istraživati.

Razvojni studio: Ganbarion
Izdavač: Bandai Namco Entertainment
Cijena: 50-60 eura