Već smo dobrano zagazili u mjesec kolovoz što znači da, unatoč činjenici da je i dalje ljeto, možemo očekivati pojačan priljev značajnijih naslova na platformske odabranice naših gamerskih srdaca. Ako se toplinski val koji nas je zadesio u prethodnom tjednu nastavi, a s obzirom na to da nam doktori u tom slučaju preporučuju boravak u rashlađenim prostorima i izbjegavanje boravka na suncu, svakako pogledajte s kojim novim naslovima si možete kratiti vrijeme dok se skrivate od sunčevog UV zračenja.

Započet ćemo ovotjedni popis s igrom razvojnog studija Boss Key Productionsa kojeg je osnovao kultni Cliff Bleszinski imena LawBreakers koja izlazi u utorak 08. kolovoza za PlayStation 4 i PC. U ovoj 5 vs. 5 multiplayer pucačini iz prvog lica možete birati hoćete li igrati za tim ”Law” ili za ”Breakerse”, a svaki od tih timova ima zasebne heroje te će igrači na izbor imati čak četiri multiplayer moda igranja. Trailer za igru pogledajte u nastavku:

 

Također u utorak 8. kolovoza izlazi drugi dio Capcomove cjelokupne kolekcije Mega Man igara naziva Mega Man Legacy Collection 2 koja uključuje igre Mega Man 7, 8, 9 i 10, izazove, kompletne soundtrackove svih igara u kolekciji i dodatan sadržaj za Mega Man 9 i 10 koji su dostupni nakon prelaska tih igara. Kolekcija će biti dostupna za PlayStation 4, Xbox One i PC, a trailer za igru pogledajte u nastavku:

 

Prekjučer smo prenijeli vijest o izlasku prve epizode druge sezone Batman: The Telltale Seriesa koja izlazi u utorak 8. kolovoza za PlayStation 4, Xbox One i PC. Naziv epizode jest ”The Enemy Within”, a više o igri možete pročitati ovdje. Trailer za igru pogledajte u nastavku:

 

Najzvučniji naslov koji izlazi ovog tjedna, točnije u utorak 08. kolovoza, svakako je Hellblade: Senua’s Sacrifice razvojnog studija Ninja Theory koji su nam donijeli Enslaved: Odyssey to the West i DmC: Devil May Cry. U ovoj igri igrači će istraživati mračni i uvrnuti svijet kojeg je naša protagonistica Senua oživotvorila u svojem umu zbog posljedica njezinog teškog psihičkog stanja. Igra je inspirirana nordijskom i keltskom mitologijom te će se Senua susresti s čudovištima koja će nam zadavati noćne more, a poznavajući stil borbe karakterističan za igre Ninja Theoryja, možemo očekivati iznimno kvalitetan akcijski naslov. Hellblade: Senua’s sacrifice izlazi za PlayStation 4 i PC, a trailer za igru svakako pogledajte u nastavku:

 

Fanovi WWII strategija razveselit će činjenica da u petak 11. kolovoza izlazi Sudden Strike 4 Kite Studiosa. Singleplayer mod za igru imat će čak tri kampanje od kojih će svaka imati više od 20 misija. U četvrtom nastavku Sudden Strikea, kao i u prethodnim nastavcima, fokus nije stavljen na izgradnju baze i skupljanje resursa nego na pametnu upotrebu posebnih karakteristika limitiranog broja likova koje imamo na raspolaganju. Igra uvodi ”skill tree” i zapovjedne uloge za poznate generale poput Georgea Pattona i Bernarda Montgomeryja. Igra će biti dostupna za PC, Mac i Linux, a trailer možete pogledajte u nastavku: