U rubrici Igre koje izlaze napisat ćemo ponešto o svakoj igri koju možete zaigrati na svojoj najdražoj platformi ovoga tjedna. Iako su prošli tjedan obilježili naslovi za Nintendovu posljednju konzolu, Switch i dolazak DOOM VFR-a na PlayStation 4 i PC, ovaj tjedan ne dobivamo niti jedan Switch i VR naslov.

Iako je Dead Rising 4 prije godinu dana stigao na Xbox One platformu, ljubitelji PlayStation 4 platforme su naučili kako je ponekad isplativo čekati. Dead Rising 4 na PlayStation 4 stiže 5. prosinca u novom ruhu pod nazivom Dead Rising 4: Frank’s Big Package. Igra dolazi sa svim dosadašnje izbačenim sadržajem, a donosi nam i novi način igranja koji je ekipa iz Capcoma nazvala Capcom Heroes. Trailer za Dead Rising 4: Frank’s Big Package pogledajte u nastavku.

 

5. prosinca na PC, PlayStation 4 i Xbox One platforme nam stiže i nova ekspanzija za Steep. Najavljena na ovogodišnjem E3-u, Steep Road to the Olympics vodi vas na put da postanete prvak Zimskih olimpijskih igara. Trailer nove ekspanzije za Steep pogledajte u nastavku.

 

Neovisno na kojoj platformi igrate Destiny 2, svi igrači će u isto vrijeme, 5. prosinca dobiti novu poslasticu. Destiny 2: Curse of Osiris je prvi DLC paket za Destiny 2 koji će vam doslovno omogućiti da putujete kroz vrijeme i prostor kako bi naučili tajne Osirisa i spriječili tamnu budućnost. Trailer pogledajte u nastavku

Od 8. prosinca na Xbox One i PC platformama ćemo imati priliku zaigrati zanimljivi horror Hello Neighbor. Glavni cilj igre je doći do susjedovog podruma kako bi otkrili njegovu veliku tajnu. Veoma jednostavan zadatak, ali imajte na umu da vam na putu do cilja stoji susjed kojime upravlja veoma napredan AI (i ne, nije robot). Trailer pogledajte u nastavku.

 

9. prosinca na PlayStationu 4 možemo zaigrati ono što smo na PSP-u igrali davne 2008.
Simpatičan platformer LocoRoco2 Remaster nam na PS4 dolazi s novim mogućnostima, ali najviše nas raduje to što će ga PlayStation 4 Pro prikazivati u 4K rezoluciji. Kako će to sve izgledati u novom ruhu, pogledajte u traileru ispod.

 

 

Također, napomenimo kako je 6. prosinca trebao izaći PSVR naslov Bravo Team koji je nažalost odgođen za 2018 godinu.