Ludilo koje je došlo s izlaskom igre Fallout 76 nikako da prestane. Doduše, postoji i mogućnost da smo preko noći ušli u paralelni univerzum u kojem igrači žele bugove u svojim igrama, to jest, u ovom konkretnom slučaju, da se vrati ispravljeni bug u igri.

Na prvu, ova ideja se čini potpuno suluda, no kao što smo već navikli s igrom Fallout 76, ono što je normalno – nije, a ono što nije normalno, poput činjenice da želiš da se određeni bug vrati u igru, u ovom slučaju čak i ima smisla.

Jučerašnja zakrpa 1.0.3.1. bila je ogromna, a sa sobom je donijela nove mogućnosti i, dakako, ogroman popis ispravljenih bugova. Jedan od popravaka uključivao je i quest imena Feed the People koji je Falloutova inačica MMO live eventa u kojem igrači na istom serveru mogu zajedničkim snagama raditi na ispunjavanju nekog cilja.

U eventu igrači moraju loviti životinje za hranu i onda braniti strojeve koji prerađuju tu hranu. Prije zakrpe, svi igrači su dobili, neovisno o tome jesu li sudjelovali ili ne, limenku hrane nakon uspješno odrađenog eventa što donekle ima smisla zbog samog imena Feed the People. Poslije zakrpe se ispostavilo kako to nije bila originalna ideja Bethesde koja je ograničila limenke hrane samo na one igrače koji su sudjelovali.

To se nekim igračima nije svidjelo budući da je predbožićno vrijeme (to je najbolji argument kojeg smo mogli smisliti, op.a.) pa su na subredditu igre Fallout 76 bili prilično vokalni u svojem prijedlogu da Bethesda vrati taj bug u igru.